Hogyan mondjam el anyukámnak, hogy járok vele?
Figyelt kérdés
Hogyan mondja el anyukámnak, hogy járok egy fiuval? A srác 14 éves, nagyon kedves és aranyos, és szeretne velem kimenni sétálni... Én is szeretnék de előtte mindenképpen elmondanám anyunak... A fiu szülei tudják és örülnek neki...Anyu elég aranyos és meg értené, de nem tom mit mondjak neki pls segítsetek. 13L2011. jan. 1. 21:53
1/7 anonim válasza:
De aranyos vagy :)
Szerintem simán állj elé és mond meg,hogy megismertél egy fiút,nagyon tetszik és hogy összejöttél vele.
Biztos kérdezősködni fog,de tuti megérti:)
3/7 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolatotok, mikor ketten vagytok kérdezd meg tőle, ő mikor járt először egy fiúval, és mesélje el, hogyan történt. Aztán hozzáteheted, hogy neked is itt az első alkalom.
4/7 anonim válasza:
Huhh én most ugyan ebben a szituban vagyok,csak én 14 vagyok a fiúm meg 15 :)
5/7 anonim válasza:
én meg nem beszélek semmi ilyesmiről otthon 17F
6/7 anonim válasza:
De aranyos:)
Valahogy így: "Anyu, van egy fiú, akivel nagyon kedveljük egymást, és szeretnék vele elmenni sétálni, elmehetek?"
Biztosan meg fogja érteni, és elenged, írtad is, hogy aranyos anyukád van.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Már elmondtam, egytalán nem haragudott, csak kérdezte hogy ki a fiu, azt mondta h apának majd ő elmondja :P :)) Köszönöm mindenkinek:)
2011. jan. 2. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!