Hogy mondjam el az anyukámnak? (haj) +még 1 kérdés
sziasztok!!(: szeretnék pár színes tincset nyárra és esetleg majd suliba...(: de legfőbbképpen egy nagyobb oldalfrufrut és azt vmi színezővel vattacukor rózsaszínre színezni:)) egyébként gesztenye barna hosszú hajam van!:)
hogy mondjam el ezt neki???HELP!!!
jah és igen +1 kérdés:mivel szokták színezni a hajat??de olyanra gondolok ami pár mosás után kijön és nem színezi el az eredeti hajszínem+nem rongálja a hajat:))
tavaly 1 fellépésre volt színes tincsek de azok cs ragasztva volt,de hamar kihullt...:/
THX!!!:))
12/l
Hát ha úgy akarsz kinézni mint egy bohóc...
Amúgymeg mit kell ezt túlragozni? Megmondod neki azt csű, ez legyen a legnagyobb problémád.
Szépen fogsz kinézni:D egy 12 éves kislánynak nem hiszem, hogy szüksége van ilyen színekre a fején...
Anyádnak meg megmondod a frankót és kész. De remélem lesz annyi esze, hogy nem engedi....
20L
a 4. ajánlott egy jót, az nek igazán károsít, viszont hamar kopik. Ha sötét hajat szeretnél rózsaszínűre festeni, akkor előtte ki kell szőkítettni, ami meg károsítja.
Suliban nem biztos h értékelnék a dolgot, nálunk már felő taozat végén is csúnya hisztik voltak ilyenek miatt.
Ha szeretnéd csináld, te hajad, de lehet h tényleg jobb lenne csak spray-vel színezni, és akkor még változtathatod is hetente :)
Szia!
szerintem is bohócnak fogsz kinézni. Én 26 éves vagyok, amikor én voltam kb 12 éves, akkor volt "divat" a színes tincs. Amúgy visszagondolva rém ciki.
Nade ha ilyet szeretnél, próbáld ki, tényleg játszani jó dolog ez.
De
1. gesztenyebarna hajat a színező nem fogja befogni.
2. amit az előző válaszolók egyike írt, tényleg kapható hajszín spray, de az egyszeri alkalomra szól, hajmosás után kijön.
3. Auchan-Tesco-Dm stb kapható kimondott hajszínező (olyan dobozban van mint a hajfesték), de ne reménykedj hogy a sötét hajat befogja a szín..
Tapasztalat, régen én is csak színezni akartam a hajam (nekem is geszt. barna a hajam, ja és nem rózsaszínre) és nem fogta be..
Szóval szerintem ezt gondold át, vagy menj fodrászhoz hátha ő okosabb mint mi itt :-)
Ha barna a hajad szépen mutatna benne, a melir szin is. De a rózsaszinnel inkàbb ki akarsz tünni a hétköznapokból?
Próbàld ki, aztàn majd ràjössz, hogy igy sem fogod jobban érezni magadat. A fufrut azt nyugodtan csinàlhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!