Mi visz rá egy fiatal, babáját váró házaspárt hogy
külön szilveszterezzen?
Figyelt kérdés
Barátnőmről van szó és a férjéről. Nagyon várták már a picit, aki úgy tűnik úton van, most van a 2. hónapban a lány. A srác egy imádnivaló rendes pasi, nagyon szereti a barátnőmet, talán jobban is mint kellene: szinte mindenbe belemegy, amit a barátnőm kitalál. Most tudtam meg h külön szilvesztereztek, a barátnőm egy ismerős bulijában, a férje meg máshol. Jóban vannak egymás ismerőseivel, nem is hiszem hogy összevesztek, egyszerűen csak arra tudok gondolni, hogy még mindig "levegő" kell a barátnőmnek. Ti tapasztaltatok ilyet, miért lehet? Túl egy váláson sajnos megtapasztaltam milyen törékeny egy kapcsolat, fáj hogy látszólag magától értetődőnek tartják a szeretetet, boldogságot, családot......nem akarom hogy ők is elrontsák!
ajaj, fél évet próbálkoztak, nem besikerült. Olyan hihetetlen hogy a mai világba valaki gyereket szeressen?
2011. jan. 1. 14:33
12/18 anonim válasza:
Attól még, hogy várnak egy gyereket, nem kell 24 órában együtt lenni.
Nekem is van olyan baráti köröm, ahová a férjem nem szívesen jön, meg neki is olyan, ahová nem megyek szívesen. Oda külön megyünk, ha terhes lennék, akkor se cibálnám el, főleg nem két hónaposan. Mindenórásan meg valószínűleg örülnék, hogy egyhelyben tudok ülni, akkor azért nem mennék sehová.
2011. jan. 1. 14:37
13/18 anonim válasza:
Nem kell mindig sülve-főve együtt lenni... a jó kapcsolat nem erről szól, az a jó, ha egyébként is megvan az embernek a saját külön kis tere és ideje. Nem feltétlen romlik meg törik meg attól a kapcsolat, hogy nem egy helyen szilvesztereznek. A boldogság nem ezen múlik. Ha nem lenne külön időm a barátaimmal, akkor meghalnék egy kapcsolatban, és sokan vannak ezzel így... lehet, hogy te más személyiség vagy... de el kell fogadni, hogy igenis van létjogosultsága egy kapcsolatban a külön töltött minőségi kikapcsolódásnak.
2011. jan. 1. 14:45
14/18 anonim válasza:
Szerintem pont azzal lehet elrontani ha folyton egymáson lógnának. Két külön ember két külön személyiség attól, hogy egy párt alkotnak. S nem kell magamhoz kötöznöm valakit hogy szeressem attól, hogy nem fenhangon hirdeti azt, hogy terhes és hogy várja a babát attól még várhatja.
2011. jan. 1. 14:55
15/18 anonim válasza:
Egyetértek azzal,hogy nem kötelező egymásra rátelepedni.. egyszer egy évben külön buliztak,na paff..
Az év összes többi napján együtt vannak nem?
És még egy kiegészités: a 21.században hogy lehet ilyen idióta babonákat elhinni?:D ..
2011. jan. 1. 15:56
16/18 anonim válasza:
Szerintem, meg jók a megérzéseid!!
Ha egy nőnek terhesen is "levegőre van szüksége",
az csak egyet jelent!!
2011. jan. 1. 18:10
17/18 anonim válasza:
Istenem miért ne mehetne egy terhes nő különprogramra,attól hogy terhes még nem beteg,nem kell pórázon húzni a férjnek magával mindenhova,nem kell kalitkába tennie magát,mert terhes...Attól hogy gyereket vár,még mehet emberek közé mulatni,akárhova.
A terhesség csak annak csapda,aki nem vágyott,még rá,hogy teherbe essen...
2011. jan. 1. 18:50
18/18 anonim válasza:
Ez nem olyan fura mint gondolod. Ritka, elismerem, hogy valaki ennyire liberális, de az én számomra pl ez a normális. Mi járunk külön szórakozni, szilvesztereztünk is már külön. Semmi konfliktus, baj, félreértés nincs belőle. Nem az a jó szó, hogy levegőre van szüksége a feleknek, hanem szeretnek másokkal is lenni, szórakozni. Nincs ezzel baj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!