Veletek szokott a párotok veszekedni?
Sajnos mi is sokat veszekszünk.
14:12-es válaszoló, sajnos ugyan olyan vagyok, mint Te! Csak ezeken veszek vele össze, hogy velem még nem feküdt le, a volt barátnőjével lefeküdt elég hamar, és a fejéhez vágtam többször is, hogy engem biztos nem szeret, menjen az exéhez! Mindent túl tudok reagálni. :( Szégyenlem is magam ez miatt! Neki is rengeteg barátnője volt.
Velem akkor szokott hülyeségekért kiabálni, ha fáradt. Először rosszul esett, de aztán megszoktam, hogy nem gondolja komolyan. Ha épp jó kedvem van ki szoktam nevetni, ha rossz napom, akkor veszekszünk. (Kiabálunk egy sort, 10 percig örihari, aztán megint szeretjük egymást.)
Néha én kiabálok vele nyomós ok nélkül, olyankor röhögve szokott visszakiabálni.
Ez amúgy nagyon személyiségfüggő. Mi mind a ketten szenvedélyesek vagyunk, így hamar emeljük fel a hangunkat is.
Itt megnézheted, ki miért veszekszik, és hogyan lehet gyógyítani, mit tehtsz ellene. Keresd ki a tiédhez leginkább hasonló esetet.
Nem nem szokott...inkább én szoktam:D de nem gyakran csak néha...és az sem veszekedés csak vitatkozás(: nem túl gyakran, egy hónapban egyszer.
Vagy ha nagyon hiányzik, telefonon minden szavába belekötök:D
De 2-3 naponta nem tolerálnám, ha kiabál pláne nem.
Én tudok bocsánatot kérni, ha véletlenül megbántottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!