Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a szüleimet! Ti nem...

Utálom a szüleimet! Ti nem éreztek hasonlóan?

Figyelt kérdés
Nem hagynak békén nem engednek sehova mindig zsarolnak. Pl most szilveszterkor is megkértem őket had mehessek el bnomhoz aki igaz messze lakik de akkor had aludjak ott de hat azt nem pedig szilveszter van !!és most itthon kell poshadnom velük a retardált ocsemmel és a hülye barátaikkal . Elegem van belőlük mindig belém kötnek . Úgy elszoknek de nem tudok hova :( 15/L
2010. dec. 31. 11:28
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
A 20 éves lányka vagyok..sztem mindenki higgadjon le...ha ki lehetne nyúlni a monitorból, akkor nem is tudom mi lenne itt..XD szval 13 éves, köszi én is a jókívánságokat! Igen, a szüleink kajáját esszük, ők tartanak el, ez igaz, és cserébe tisztelnünk kell őket, ez is teljesmértékben igaz..A kérdezőnek az a problémája, hogy nem figyelnek rá, pl elküldik suliba mikor beteg( és mivel én is hasfájós vagyok, nem kicsit, mikor megvan, annyira, hogy nem egyszer szurit is kaptam emiatt, szval megértem a kérdezőt, h ki akarta hagyni ezt a napot a suliból, mert akinek tényleg nagyon fáj, hát az a poklok kínja), és én sem azt tanácsoltam neki, hogy ne tisztelje őket(tudom egyikőtök sem írt rólam ilyemit, csak tisztázom...:)), én is azt mondtam, hogy viselkedjen rendesen,és ha 18 lesz érettségizzen és utána előtte van a lehetőségek tárháza, sőt még értelmes alternatívát is javasoltam, amit azt mondta, átgondol, szval itt nincs gond. A kérdezőnek az a baja, hogy nem figyelnek rá eléggé, de szigorú pórázon fogják(nekem ez jött le), és ezért egyfajta utálatot érez, de az nem azt jelenti,hogy a fenébe kívánja a szüleit vagy ilyesmi, dehát tinédzserkor, majd lesz ez még jobb is neki is, bizos vagyok benne..ha meg nem, akkor még mindig elköltzhet ha 18 lesz...szval most, hogy ezt így leírtam, tényleg mindenkinek szép estét, gondmentes családot kívánok, kérdezőnek sok szerncsét, ha kell, türelmet, és ha vkit megbántottam elnézést kérek...sziasztok...
2011. jan. 3. 22:15
 42/49 anonim ***** válasza:

19.59-es, haaat en meg a kommunkiaciot sem ismerem, bocs nem birtam kihagyni. Na varjatok, segitek: K-O-M-M-U-N-I-K-A-C-I-O! Ekezetem az sajna nincs, kulfoldon elek. Es au-pair-kent jottem ide. Es nem volt olyan buli mindig, mint ahogy a 20 eves szuperhosod azt elkepzeli. Nem hetyegni meg bulizni jon ide az ember, hanem bizony dolgozni. Pucolni a kakis vecet, pucolni a kakis gyermeket, hallgatni anyuka cseszegeteset (jaaa, es neki nem szolhatsz vissza, mert nem a te anyukad, de azert ot is nyugodtan utalhatod), ha nagyobb a gyerek, esetleg ki is hasznalja a helyzetet, a szulok biztos nem fognak melled allni a sajat gyerekuk ellen, stb...de a szabadidodben persze bulizhatsz amennyi belefer. Mindennek van jo, meg rossz oldala is. Az en story-m happy end lett, mert ferjhez mentem es kicsi gyermekeim vannak, hala hogy nem lanyok.

Ha lenne lanyom, es ilyen stilusban irna rolam, a fenekebe billentenek. Te tkeppen nem is tanacsot akarsz, hogy hogyan lehetne megoldani a konfliktusodat, hanem hogy olyan valaszokat kapj: Jaaaj, te szegeny, jaaaaj de igazad van, g..ci szuleid.

A 15 eves lanyokat mar javaban huzogatjak, aztan ha elmennel buliba, par honap mulva jonne a kov.kerdesed:

Jujjj terhes vagyok, hogyan mondjam el...???

2011. jan. 3. 22:24
 43/49 anonim ***** válasza:

20 éves: Örülök hogy legalább mi meg tudtuk egymás közt beszélni :)

De a kérdezőnek sem muszáj önfejűnek lenni!!

2011. jan. 4. 13:47
 44/49 A kérdező kommentje:
Ezt az onfejuseget úgy honnan vettetek? .. És ense utálom őket csak amikor kiboritanak ne mondja senki h amikor vki kicseszik vele nem utalja egy darabig. Bebiszitter: kjo neked legyen sok fiad azokat olyan egyszerű nevelni főleg tinikorukba. Nem értem minek adsz nekem 'tanacsot' ha meg gyereked sincs.
2011. jan. 4. 15:17
 45/49 A kérdező kommentje:
Igen mer idáig 13 éves okoskák írtak vagy hülye pi*csak .de tőled kjo tanácsot kaptam.és most lehet okoskodni milyen buta vagyok de sztem hülyeség vt egy ilyen kérdést feltenni mer az emberek csak utazni tudnak .
2011. jan. 4. 15:21
 46/49 A kérdező kommentje:
Meg írtam h nem vagyok egy ostoba ku*va aki az első emberrel megbaszatna magát. Mindenki magabol indul ki
2011. jan. 4. 15:22
 47/49 A kérdező kommentje:
Bocs van gyereked visszaolvastam . De nem tinik Szal majd akkor danke
2011. jan. 4. 16:03
 48/49 anonim ***** válasza:

nekem is ilyenek a szüleim,max annyiból "jobbak" hogy apám folyton iszik és ver -.-"

de amúgy engem se engednek el sehová,multkor is megbeszéltük a bnőmmel h elmegyünk Fórumozni,és nenm ebédeltem,csak egy almát ettem,de utána nem voltam éhes és apám nem akart elengedni :O szóval nagyon jó volt -.-"

meg állandóan belém köt meg azért ordibál velem,amiről nem is én tehetek :S

és már volt olyan hogy megvert,és utána egy hétig nem is szóltam hozzá,erre még neki állt feljebb és megint megvert,amiért nem beszéltem vele -.-

szóval megértelek :(

13L

2011. jún. 20. 14:25
 49/49 bellacs válasza:
Én is vagyok pedig csak 11 vagyok.Még a boltba is alig akarnak elengedni meg folyton berágnak rám. Légy erős!
2013. ápr. 20. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!