Utálom a szüleimet! Ti nem éreztek hasonlóan?
19.59-es, haaat en meg a kommunkiaciot sem ismerem, bocs nem birtam kihagyni. Na varjatok, segitek: K-O-M-M-U-N-I-K-A-C-I-O! Ekezetem az sajna nincs, kulfoldon elek. Es au-pair-kent jottem ide. Es nem volt olyan buli mindig, mint ahogy a 20 eves szuperhosod azt elkepzeli. Nem hetyegni meg bulizni jon ide az ember, hanem bizony dolgozni. Pucolni a kakis vecet, pucolni a kakis gyermeket, hallgatni anyuka cseszegeteset (jaaa, es neki nem szolhatsz vissza, mert nem a te anyukad, de azert ot is nyugodtan utalhatod), ha nagyobb a gyerek, esetleg ki is hasznalja a helyzetet, a szulok biztos nem fognak melled allni a sajat gyerekuk ellen, stb...de a szabadidodben persze bulizhatsz amennyi belefer. Mindennek van jo, meg rossz oldala is. Az en story-m happy end lett, mert ferjhez mentem es kicsi gyermekeim vannak, hala hogy nem lanyok.
Ha lenne lanyom, es ilyen stilusban irna rolam, a fenekebe billentenek. Te tkeppen nem is tanacsot akarsz, hogy hogyan lehetne megoldani a konfliktusodat, hanem hogy olyan valaszokat kapj: Jaaaj, te szegeny, jaaaaj de igazad van, g..ci szuleid.
A 15 eves lanyokat mar javaban huzogatjak, aztan ha elmennel buliba, par honap mulva jonne a kov.kerdesed:
Jujjj terhes vagyok, hogyan mondjam el...???
20 éves: Örülök hogy legalább mi meg tudtuk egymás közt beszélni :)
De a kérdezőnek sem muszáj önfejűnek lenni!!
nekem is ilyenek a szüleim,max annyiból "jobbak" hogy apám folyton iszik és ver -.-"
de amúgy engem se engednek el sehová,multkor is megbeszéltük a bnőmmel h elmegyünk Fórumozni,és nenm ebédeltem,csak egy almát ettem,de utána nem voltam éhes és apám nem akart elengedni :O szóval nagyon jó volt -.-"
meg állandóan belém köt meg azért ordibál velem,amiről nem is én tehetek :S
és már volt olyan hogy megvert,és utána egy hétig nem is szóltam hozzá,erre még neki állt feljebb és megint megvert,amiért nem beszéltem vele -.-
szóval megértelek :(
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!