Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a szüleimet! Ti nem...

Utálom a szüleimet! Ti nem éreztek hasonlóan?

Figyelt kérdés
Nem hagynak békén nem engednek sehova mindig zsarolnak. Pl most szilveszterkor is megkértem őket had mehessek el bnomhoz aki igaz messze lakik de akkor had aludjak ott de hat azt nem pedig szilveszter van !!és most itthon kell poshadnom velük a retardált ocsemmel és a hülye barátaikkal . Elegem van belőlük mindig belém kötnek . Úgy elszoknek de nem tudok hova :( 15/L
2010. dec. 31. 11:28
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

"Aha Jo kössz egy idő után nem lehet mar velük normálisan viselkedni .... Orulj h a te szüleid normálisak . És elsősorban nem az olyanokat kérdeztem mint te akiknek NORMALISAK a szülei. Ennyi"

Hát, ha nem mondtad volna hogy 15 éves vagy, azt hittem volna 11 körül mert esetleg abban a korban szokás a "lázadom a szüleim ellen mert utálom őket duma"

13L

2010. dec. 31. 13:05
 12/49 A kérdező kommentje:

11 éves korban ? látom neked se volt gyerekkorod .

gondolom 13 évesen már olyan nagy vagy h a party az alap és a szüleid akárhova elengednek :)

2010. dec. 31. 13:17
 13/49 anonim ***** válasza:

Naés? Engem is engedtek mindenhova 13 éves koromban is.

Viszont ők tartanak el, ezért nem árt egy kis tisztelet. Ha annyira utálod őket, költözz el albérletbe, és kezdj el dolgzni. Igen, ennyi idősen.

2010. dec. 31. 13:37
 14/49 anonim ***** válasza:

Hú de nagy gondjaid vannak. Majd akkor utáld őket ha rendszeresen vernek, megaláznak, nem támogatnak anyagilag, esetleg alkoholisták. Tudod hány gyerek örülne, ha csak az lenne a problémája, hogy otthon kell szilvesztereznie?

Ne hisztizz. Ha ennyire nem tetszik, keress munkát és gyűjtögess pénzt, hogy minél előbb el tudj költözni.

2010. dec. 31. 13:39
 15/49 A kérdező kommentje:
13:17 drágaságom sztem te is kilennél ha nem engednének ela kis partyjaidba :) igy énis tudnék kur*anagy pofával okoskodni .És mintmár mondtam nem olyanokat kérdeztem akiket elengedik a szülei . sebaj
2010. dec. 31. 13:46
 16/49 A kérdező kommentje:
13:37nek szólt
2010. dec. 31. 13:48
 17/49 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem ismerlek de így látatlanban annyit mondok, ha nem vagy ribi, nem beszélsz vissza meg ilyesmik, hanem normálisan viselkedsz, nem értem a szüleidet..aki azt mondja, ha a szüleidet utálod, akkor magat is utálod, annak üzenem: igen, belőlük vagyunk, de NEM ŐK vagyunk, szval ez butaság..különálló lények vagyunk ha vki nem vette volna észre, attól, h gyerekek vagyunk, még nem vagyunk robotok. És a másik kedvenc hozzáállásom:"ők tartanak el, kiszolgálnak stb" ezzel meg az a bibi, hogy a gyerek nem kívánkozik a világra, nem ő akar megszületni, hanem elvileg a szülők akarják, szval a kedves szülők mikor gyereket vállalnak, gondoljanak bele abba is, hogy a gyerek nem mindig fog az ő kényük-kedvük szerint viselkedni, (most nem bűnözésről, hanem apróságokról beszélek, mielőtt vki beleköt), és amelyik szülő ezt nem tudja kezelni, ne vállaljon gyereket ilyen egyszerű...nah ezt most azért írtam le, mert egy csomó embertől ezeket hallom, análkül, hogy belegondolnának abba, mit mondanak...

Kérdező: te viselkedj továbbra is rendesen, tanulj, barátkozz, sportolj, amennyire a szülői póráz engedi, élvezd a fiatal kort, ha tényleg rendesen viselkedsz, akkor sztem jövőre már elengednek:) És én is egy rakásszor éreztem, h el akarok szökni, de a vakvilágba ugyebár nem lenne értelme, de figyi, amit én kialaláltam az a következő: 18 éves kortól, ha megvan az érettségid, lehetőséged van Au Pair-nek(bébiszitternek) kimenni külföldre, Anglia, USA, ahova akarsz..az au pair fogadó családdal lakik, egy évig van kint, gyerekere vigyáz, kap kaját, fizetést, és szállást, és persze nyelvet tanul(ez a lényege tul.képpen), és ha letelik az egy év, aminek a végén már csaknem tökéletesen elsajátíja a nyelvet, akkor vagy hazajön, vagy ha úgy dönt, marad még kint...én ezt fogom csinálni, igaz, már 20 éves vagyok, de eddig tanultam, és tavasszal tervezek kimenni, és ez totál jó buli, külföldön élni, szval ha kalandvágyó vagy, akkor nézz utána, google-be beríod, h au pair, és rengeteg infót találsz. De ezt csak érettségi után lehet, szval várni kell 18 éves korodig, de addig te csak légy jó gyerek, és utána kimehetsz, és nem kell megőrülnöd a szülői szigortól többé...ez csak egy ötlet, de én ezt fogom csinálni, ha gondolod, akkor hajrá neked is...

Sok sikert, BUÉK!!:D

20/L

(bocs a kisregényért..:))

2010. dec. 31. 15:13
 18/49 A kérdező kommentje:

fuu köszi :) te vagy az első aki végrenormálisan bírt válaszolni!

buék neked is:)

gondolkozom azon amit mondtál.:)

2010. dec. 31. 15:19
 19/49 anonim ***** válasza:
15:13as vagyok, örülök, h segítettem:)..amit még akartam, bár nem pont neked, hanem a kötekedőknek, hogy igen, lehet, hogy sok gyerek örülne, ha csak annyi lenne a problémájuk, mint a kérdezőnek, nade attól az még nem normális, h egy 15 éves lányban annyira sem bíznak, hogy egy nyomorult szilveszteri összejövetelre elengedjék ..és általában az ilyen szülők szokták elvárni, hogy a gyerek mindenről beszámoljon otthon, de ha a szülő nem bízik annyira a gyerekben, hogy semmit nem enged, akkor mért várja el, hogy a gyerek megbízzon benne, és mindenről beszámoljon?? Ez még számomra nagy rejtély..szval igen, az is elég nagy baj, ha vkinek alkoholisták a szülei és egyéb hasonló problémák, de azért ehhez hasonlítgatni a különböző szituációkat, hogy "örüjjé, h nem vernek meg.." ez nekem elég csekélyes lelkivilágra vall, és akik ezeket mondják, hát komolyodjanak meg, mert majd a gyerekeiknek is ezt fogják mondani, hogy örülj, h nem kapsz verést vagy mi??? mert akkor sajnálom a gyerekeiket...
2010. dec. 31. 15:32
 20/49 A kérdező kommentje:
az a baj hogy buták az emberek és amit hallanak azt szajkozzák és bele se gondolnak..
2010. dec. 31. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!