Mennyi esélye van ma egy 40 es nőnek, két gyermekkel. Kezdhet még új életet?
Huha, nem is reménykedtem ennyi pozitív válaszban. Teljesen feltöltöttem. Amúgy szívesen szülnék még babát, ha megtalálom azt az embert akivel ez megvalósítható. A történtek ellenére, hiszek a házasságban.
Köszönöm, hogy válaszoltatok, és mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!
Már,hogy ne lehetne =)
Épp most ünnepeltük nemrég a barátom, 48éves anyukájának az eljegyzését =)
Ő is 2gyermekkel maradt egyedül(16,19),és a férfi szintén elvált és két gyerek apja(az idősebb 19(egyetemista) a fiatalabb 16).
És annyira fiatalosak meg bolondosak együtt,nevetünk is barátommal mindig,hogy olyan az anyuja 2éve,mintha visszaváltozott volna 20évessé,tök szerelmesek.=)
Ha átmegyek a barátomékhoz,sokszor ott ugye a 2tesó, plussz anyukájának az élettársának a 2gyereke, sokszor mindenkinek a barátja,barátnője,pluszba ugye a fiatalos anyukája,és az élettársa(mostmár vőlegény:D).(vagyis 10-en vagyunk olyankor),tök jó hangulat szokott lenni,mindenki tök jóba van mindenkivel,imádok odajárni :D
A mai világba sajnos rengeteg elvált ember van és azoknak is lehet,hogy van gyerekük,nemcsak a nőknek,szerintem 40éves korba a gyerek nem akadály,meg aztán szerencsére már nem olyan kicsik(legalábbis az egyik)
Sok boldogságot =)
Az én véleményem az hogy szerencsés ügyes,nő vagy!
Egyedül is feltudod nevelni a gyerekeidet,nincs szükséged az apjukra,ez nagyon jó!Gyerekeidre is büszke lehetsz.
Van aki 40 évesen szüli az első babáját.
Én 36 éves nő vagyok 2 gyerekkel második férjjel.Kissebbik gyerek a jelenlegi férjemé.
A neten hülyeségből csetelni kezdtem és találtam egy 50 éves Úrat aki a gyerekeimmel együtt elfogad és szinte szerelem.
Bár nem lesz semmi belőle,mert nem hagyom el a férjemet és meg sem csalom,de nagyon sok hirdetés van korban hozzád illő pasiktól.
A gyerekeid apját hagyd a fenébe!Pofára fog Ő esni még mert egy szemét.
Hol laksz?
Nem hittem volna, hogy ilyen sokan vagyunk, ebben a helyzetben. De tök jó olvasni, hogy milyen sok nő tudta újra kezdeni az életét, és talált megfelelő partnert hozzá.Ez akkor azt jelenti, hogy vannak még rendes, normális pasik is :)
Neked utolsó szívesen írtam volna privit, de nem tudtam :)
Gy-M-S megyei vagyok
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!