Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi esélye van ma egy 40...

Mennyi esélye van ma egy 40 es nőnek, két gyermekkel. Kezdhet még új életet?

Figyelt kérdés
Elhagyott a férjem két hónapja, egy fiatal 18 éves kedvéért.Azt mondta átmeneti állapot, visszajön.Nem hagyom magam megalázni, beadtam a válást. Szerinte esélyem sincs új életet kezdeni, 38 évesen, két gyerekkel. A gyerekek 17, 12 évesek, én mások szerint csinos, kedves nő vagyok. Szerintetek tényleg nem kellenék senkinek. Ennyire baj hogy van két gyermekem.
2010. dec. 28. 17:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
van esélyed és vissza ne fogadd!!!Nevess rajta,mert ha ki is húzza a lánnyal még pár évig,ha jóindulatú vagyok akkor 10 év,de ennyi sem lesz a volt pasid 50 lesz a csaj 28 és jobban fognak neki imponálni az izmos fiatal bikák,mint az 50 éves korosodó pasija,és vénségére koppan egyet,akkor fogja kapirgálni az ajtódat,akkor rúgd jól seggbe.
2010. dec. 28. 18:20
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Van esélyed, de olyannal kezdj, aki már nem akar gyereket. Gondolom, 38 évesen, 2 gyerek mellett már nem akarsz még egyet.
2010. dec. 28. 18:49
 23/31 A kérdező kommentje:

Huha, nem is reménykedtem ennyi pozitív válaszban. Teljesen feltöltöttem. Amúgy szívesen szülnék még babát, ha megtalálom azt az embert akivel ez megvalósítható. A történtek ellenére, hiszek a házasságban.

Köszönöm, hogy válaszoltatok, és mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!

2010. dec. 28. 19:00
 24/31 anonim ***** válasza:
simán van esélyed:)
2010. dec. 28. 20:55
 25/31 anonim ***** válasza:
38 évesen fiatal vagy :) egy normális, korban hozzád illőt pasit nem fog zavarni a két gyereked. öcsém egy háromgyerekes anyukával került össze és nagyon boldogok. ott is azt mondta a volt férj, hogy úgysem találsz magadnak senkit :) pedig csak savanyú a szőlő neki, mert mégis.
2010. dec. 28. 21:08
 26/31 anonim ***** válasza:

Már,hogy ne lehetne =)

Épp most ünnepeltük nemrég a barátom, 48éves anyukájának az eljegyzését =)

Ő is 2gyermekkel maradt egyedül(16,19),és a férfi szintén elvált és két gyerek apja(az idősebb 19(egyetemista) a fiatalabb 16).

És annyira fiatalosak meg bolondosak együtt,nevetünk is barátommal mindig,hogy olyan az anyuja 2éve,mintha visszaváltozott volna 20évessé,tök szerelmesek.=)

Ha átmegyek a barátomékhoz,sokszor ott ugye a 2tesó, plussz anyukájának az élettársának a 2gyereke, sokszor mindenkinek a barátja,barátnője,pluszba ugye a fiatalos anyukája,és az élettársa(mostmár vőlegény:D).(vagyis 10-en vagyunk olyankor),tök jó hangulat szokott lenni,mindenki tök jóba van mindenkivel,imádok odajárni :D

A mai világba sajnos rengeteg elvált ember van és azoknak is lehet,hogy van gyerekük,nemcsak a nőknek,szerintem 40éves korba a gyerek nem akadály,meg aztán szerencsére már nem olyan kicsik(legalábbis az egyik)

Sok boldogságot =)

2010. dec. 28. 23:52
 27/31 Monicka válasza:

Az én véleményem az hogy szerencsés ügyes,nő vagy!

Egyedül is feltudod nevelni a gyerekeidet,nincs szükséged az apjukra,ez nagyon jó!Gyerekeidre is büszke lehetsz.

Van aki 40 évesen szüli az első babáját.

Én 36 éves nő vagyok 2 gyerekkel második férjjel.Kissebbik gyerek a jelenlegi férjemé.

A neten hülyeségből csetelni kezdtem és találtam egy 50 éves Úrat aki a gyerekeimmel együtt elfogad és szinte szerelem.

Bár nem lesz semmi belőle,mert nem hagyom el a férjemet és meg sem csalom,de nagyon sok hirdetés van korban hozzád illő pasiktól.

A gyerekeid apját hagyd a fenébe!Pofára fog Ő esni még mert egy szemét.

Hol laksz?

2010. dec. 29. 00:51
 28/31 A kérdező kommentje:

Nem hittem volna, hogy ilyen sokan vagyunk, ebben a helyzetben. De tök jó olvasni, hogy milyen sok nő tudta újra kezdeni az életét, és talált megfelelő partnert hozzá.Ez akkor azt jelenti, hogy vannak még rendes, normális pasik is :)

Neked utolsó szívesen írtam volna privit, de nem tudtam :)

Gy-M-S megyei vagyok

Szép napot mindenkinek!

2010. dec. 29. 09:40
 29/31 anonim ***** válasza:
Az esély mindenkinek megvan.Fel a fejjel.
2010. dec. 30. 07:27
 30/31 105ildiko válasza:
Írtam privit.Fel a fejjel.
2010. dec. 30. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!