Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi esélye van ma egy 40...

Mennyi esélye van ma egy 40 es nőnek, két gyermekkel. Kezdhet még új életet?

Figyelt kérdés
Elhagyott a férjem két hónapja, egy fiatal 18 éves kedvéért.Azt mondta átmeneti állapot, visszajön.Nem hagyom magam megalázni, beadtam a válást. Szerinte esélyem sincs új életet kezdeni, 38 évesen, két gyerekkel. A gyerekek 17, 12 évesek, én mások szerint csinos, kedves nő vagyok. Szerintetek tényleg nem kellenék senkinek. Ennyire baj hogy van két gyermekem.
2010. dec. 28. 17:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

"Két hónap után már új kapcsolaton gondolkodol? Inkább arra koncentrálj,hogyan tudod a gyerekeid felnevelni"

mert mér ne gondolkodhatna új kapcsolaton??

meg ne az anyát fikázd a gyerekneveléssel, mikor az apjuk hagyta ott a gyerekeit, nem az anyjuk.

ha van új partnere az még segíthet is a gyerekek nevelésében. olyan paraszttal meg nem kell hogy összejöjjön, akit zavar a 2 gyerek, vagy aki veszélyeztetné a gyerekek fejlődését.

itt aki gáz, az az apa, és nem az anya.

2010. dec. 28. 17:36
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a legfontosabb,hogy ne hagyd el magad és próbálj boldogan élni,akkor a körülötted lévőknek is az öröm jön le belőled és simán kialakíthatsz új kapcsolatot.:)
2010. dec. 28. 17:44
 13/31 anonim ***** válasza:
77%

Nyugi!

Rengeteg lehetőséged lesz még ismerkedni.

Egy barátunk most mutatta be az új szerelmét, hasonló korú gyerekei vannak, állítólag a kora is ennyi, de simán letagadhatna egy tízest. A srác meg most 25. ;)

Nem akarok senkivel gonosz lenni, de a huszonévesek között még rengeteg az ápolt, csinos "jó nő", aztán idővel elhagyják magukat. Egy válás után gyorsan "nagytatarozás", de nem lehet 20 év elhanyagoltságát pár hónap alatt helyrehozni.

Egy olyan negyvenes nő, aki világ életében adott magára, ápolt, sportos, fiatalos: ezerszer jobb esélyekkel indul neki a párkeresésnek.

A férjed ezt azért mondja, mert nem akarja, hogy legyen valakid, le akarja törni az önbizalmadat. Téged akar "vésztartaléknak", és ha lesz másik férfi az életedben, neki elveszik a lehetőség, hogy ha az új nője kirakja, akkor hozzád visszasírja magát.

Márpedig 5 év múlva ő 45 lesz, a csaj még csak 23, stb. Hamar ki fogja rakni a szűrét, nem szokott az ilyen kapcsolat sokáig tartani.

Neked szorítok, és minden jót kívánok!

Ahhoz külön gratulálok, hogy két kamasz fiúval ilyen nehéz helyzetben is jó kapcsolatot tudsz fenntartani.

2010. dec. 28. 17:46
 14/31 anonim ***** válasza:
84%

Hasonló korú férfi vagyok.

Még hogy van-e esélyed? A legszebb korban vagy, a két gyereked pedig ajándék egy olyan férfinek, aki megszeret és elfogadja veled együtt.

A férjedet kicsit sajnálom, mert qrva nagyot fog koppanni a kis 18 évesével.

2010. dec. 28. 17:47
 15/31 anonim ***** válasza:
81%

Hahó Lelombozott Negyvenes Anyuka!

Nehogy már letörj! MINDIG van esély. Én 35 vagyok egy 8 és fél, és egy 7 hónapos babával. Egyszer úgy érzem bele fogok bukni, aztán meg, h eltolnám az egész világot fél kézzel a két gyerekemért. Bár nekem nem hiszem, h még egyszer pasi kelleni fog, legalábbis jó ideig nem, de hidd el, h rengeteg pasi rohangászik akik ugyanezt kérdezik maguktól, amit te.

2010. dec. 28. 17:48
 16/31 anonim ***** válasza:
56%
Hasonló korú férfi. Ezt olyan jó volt olvasni. Köszönöm anyatársaim nevében is. :)
2010. dec. 28. 17:49
 17/31 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a biztató szavakat :)A nagyobbik gyermek leány, 17 éves, és szerencsére sokszor néznek a nővérének, ezen jókat szoktunk nevetni. Nem hagyom el magam, gondoltam , hogy csak az önbizalmam akarja rombolni. Végül is majdnem a lányával egyidős csajjal kezdet. És talán már most látja milyen az ha nincs főt étel az asztalon:)De ki mint veti ágyát......, Én jól vagyok, mint a kalitkából szabadult madárka.
2010. dec. 28. 17:59
 18/31 anonim ***** válasza:
85%
De mondjátok már el hol lehet 40-es pasikkal találkozni :D Megöl a kíváncsiság:)
2010. dec. 28. 18:00
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
persze,hogy van esélyed. egy normális férfinak 2 gyerek nem akadály. tapasztalatból tudom, édesanyám is elvált, igaz ő már elég rége és felnevelt a bátyámat meg engem. 40es évei elején jár és két éve boldog kapcsolatban él(előtte is volt élettársa) és a barátja saját gyerekeiként kezel minket. semmi nincs veszve :) és enézést a tegeződésért 16/l
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Én a feleségemet akkor ismertem meg amikor 28 éves volt.8 és 6 éves fiúkkal maradt egyedül.Amióta megláttam azóta szeretem.Pedig 20 évesen fogalmam sem volt a gyerekekről.Hazudnék ha azt mondanám,hogy nem féltem a srácoktól..De jól neveltek,és rögtön elfogadtuk egymást,pedig az édesapjukkal is nagyon jó viszonyban vannak. Pár hónapra rá elvettem feleségül,és idén volt 10 éve hogy boldog házasságban élünk..A srácok még mindig velünk élnek,és ez így jó..Amíg akarnak velünk maradhatnak.Egyszer úgyis új életet kezdenek,és mi ketten még mindig fiatalok maradunk..Mivel a srácok nevelésében én is részt vettem,nyugodtan mondhatom,hogy az én "gyerekeim" is..Soha nem bántam meg,hogy ő lett a feleségem..

30/F

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!