Egyedülálló anyukák 2 gyermekkel! Mit gondoltok?
Sziasztok!
Több,mint 4 éve vagyok együtt a párommal,van egy 3 éves kislányunk és egy előző kapcsolatomból született fiam(7).
Nem megy már az együttélés,nem tudok közeledni hozzá,nem szeretem/emellett még mindig sokszor felelőtlenül,meggondolatlanul dönt-egyedül!-fontos(főként anyagi) dolgokban és betelt a pohár/.Megbeszéltük,hogy külön költözünk.Jelenleg albérletbe vagyunk,én maradnék itt a gyerekekkel,ő vissza anyjáékhoz!Megbeszéltük,hogy amíg nem tudok olyan munkát találni,ahol tudom a gyerekeket oviba-suliba vinni,marad.Nekem nincs hova mennem!Szerintetek találok olyan munkát ahol 1 műszak van és nem 6-ra kell járni?És ha minden lehető önkormányzati...támogatást megkapnék,vajon tudnám fizetni(35+rezsi)?
Hát nem tudom,gyárban mindig van állás az tuti.Nagyszülő nincs? Nincs szülő, akivel összeköltözhetsz?
Én özvegy vagyok egy gyerekkel, nehéz kifizetni mindent egyedül, de nem bírom elviselni, ha rászól egy vadidegen a gyerekemre. Ráadásul a férfiak kieszik az embert a vagyonból.
Ez borzasztó!
Még Budapesten sem lehet csak több műszakban dolgozni.
A bébiszitter megfizethetetlen!
Ötletem sincs, hogy mit tegyél. Csak szülői háttér vagy barátnő tud segíteni.
Hát,szerintem akkor sem jobb a helyzet, ha van két szülő azonos beosztással. Mit szóljon egy 3 műszakos?
És a párod mennyire messze költözik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!