Mennyi esélye van ma egy 40 es nőnek, két gyermekkel. Kezdhet még új életet?
Ne add fel!
Ha meg valóban jó csaj vagy,akkor vigyázz azokkal,akik ki akarnak használni.Amúgy a házból szerintem neki kellett volna mennie,nem neked.
Lehet új életet kezdeni, miért ne lehetne! Hozd rendbe magad testileg,lelkileg, és semmi akadály nem lesz az utadban.
Kozmetikusommal pont erről beszélgettünk, hogy 40es nőként hogyan lehet új életet kezdeni. Ő is két kamaszlány édesanyja, de levelezésbe bonyolódott az interneten egy társkereső oldalon, és végül szerelem lett belőle a férfival. Ő nem jár szórakozni, sehova, azért választotta ezt a módot. Neked is nyitott ez a lehetőség, sok 40-es férfi is itt keres komoly kapcsolatot (persze van kivétel és sok negatív tapasztalat..)
De ha nyitott vagy, szórakozol, megadsz a testednek és a lelkednek mindent, amire szüksége van, sikerülni fog! Engedd el az exférjed, és nyílj ki!
Két hónap után már új kapcsolaton gondolkodol? Inkább arra koncentrálj,hogyan tudod a gyerekeid felnevelni? Őket mennyire viseli meg a válás? Nekik kell a legfontosabbnak lenni számodra,nem annak,hogy találsz-e magadnak pasast!
Ha felnevelted őket,akkor még ráérsz erre.
Esélyed ugyan van, de valóban kevesebb, mint a gyermekteleneknek. Aki családot szeretne az nem kapni szeretne egy családot, hanem alapítani.
Viszont sok az elvált, gyerekes férfi, náluk bőven van esélyed, de gondolom egy darabig nem is akarsz senkit.
Szerintem egy csomó esélyed van, hogy új életet kezdj, de ne ülj otthon a TV előtt, mert akkor tényleg egyedül öregszel meg.
Járj el és ismerkedj!
Én is pont most ismerkedtem össze egy EGYEDÜLÁLLÓ, NORMÁLIS 40 éves férfival. 1 hónapja együtt vagyunk :)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!