Féltékeny vagyok a múltja miatt. Hogy változzak meg?
Szóval a párom régebben (1-2 éve) mindig más lányokkal volt, összesen kb 50-nel. Én viszont nagyon erősen önbizalomhiányos vagyok... Folyton azon kattog az agyam, hogy másokkal mennyire jó lehetett neki, meg hogy az ágyban is jobbak voltak, és ki tudja mikor cserél le egy szebbre, jobbra...
Ő viszont minden nap elmondja, hogy nagyon szeret, én vagyok a "nő-ideálja", velem tényleg boldogabb mint másokkal.. Mégse tudom ezeket felfogni, szinte el sem jut az agyamig...
Amúgy most vagyunk másodjára együtt, volt 4 hónapnyi "szünet", ami nem szünet volt, de akkor végleges szakításnak tűnt. Ez idő alatt ő 2 lánnyal is szexelt, ez is elég rosszul esik...
Aztán meg az ágyban mennek a dolgok?Vagy csak várod, hogy ne gondoljon más nőre.
Egy igazi nő elcsábítja minden este ha kell a párját, mint egy igazi kéjhölgy.Élvezi a szexet.
Sok nő erre nem képes, mert kevéske hozzá.
Na ilyenkor kell pótolni egy nőt kettővel, öttel, akármennyivel.
Csakis a te hibád, ha megcsal, mert prűd vagy.
Nem hagysz neki más utat.Én őt sajnálom inkább.
Én 15 vagyok, ő meg 17...
Így talán érthetőbb, miért volt annyi csajjal, vagy nem is tudom..
Szóval nem férfi :D
Valójában nem ismerjük a pasidat, de a lényeg, hogy te láthatóan mellette akarsz maradni. Szóval így csak erre adok tanácsot.
Szerintem is az önbecsüléseden kéne javítanod. Öltözködj csinosabban, kirívóbban. Sminkeld magad, és változtass hajadon is. Ha ehhez sincs elég önbizalmad, kérd a barátnőid vagy épp a párod segítségét. A lényeg, hogy minél dögösebb, szexibb csajnak kell látnod magadat, és úgy már könnyebben el fogod hinni, hogy csak TE kellesz neki.
28 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!