Zűrös vagy rendes családból származol?
iszonyat rendes családból.
nagyszüleim, anyukám nagyon dolgos emberek, becsületesek, és szeretnek engem.
csodálatos gyerekkorom volt, a családban senki sem ivott vagy bagózott.
kaptam lakást, segítenek, ahol tudnak.
nem cserélnék senkivel!
apám miatt bánkódhatnék egy kicsit. vagyis tulképpen azért mert nem volt normális apám. kisbaba koromban lelépett egy húszéves csajjal.
mondjuk úgy hogy ismerem, jobb, h nem ő nevelt, de örültem volna, ha lenne egy olyan apám, akitől sokat tanulok, és felnézhetek rá...
így alakult.
a családom többi tagja kárpótolt ezért.
Rendes, de bogaras :))).
Mindenkinek van valami kis stikkje, a húgomat kivéve, így aztán neki meg pont ez adja a "nem vagyok teljesen százas" életérzést :DDDD
De mindannyian számíthatunk egymásra kábé bármilyen helyzetben, és tényleg, nem csak szövegből.
Úgyhogy lehet, hogy nem vagyunk az a tipikus sztenderd jócsalád, de én nem cserélném el senkiével.
26 n
Hááát az tuti,hogy nem normális családból. Mindenkinek megvan a dilije és tiszta agyrém néha! De szeretjük egymást és ez a lényeg :D
de szerintem minden családban vannak dolgok..vagyis hát van egy őrült :D
Zűrös. Édesanyám kétszer vált el, apum meghalt, van 3 testvérem. Sorolhatnám még. De már egyenesbe jöttünk. ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!