Nálunk talán 1x vagy 2x volt olyan hogy együtt kajáltunk volna 15 év alatt. Nem vagyunk egy átlag család, de hát akkor is karácsony van meg minden, de már nagyon nem is érdekel. Megszoktam. Idén karácsonyfánk sincs. Talán majd a gyerekemnek/gyerekeimnek jobb lesz......
2010. dec. 24. 17:40
12/29 anonim válasza:
Nekem karácsonykor mindig sokkal elbaszottabb kedvem van, mint az év bármelyik másik napján. Pedig ilyenkor kellene örülni valaminek...Szeressük egymást gyerekek, és nézzük meg 'bétóven' mind a 6 részét, a karácsony 3 napja alatt...
19f
13/29 anonim válasza:
3 éve már elég szánalmas a karácsony nálunk is.... Inkább megyek rázom magam a discoban...
14/29 anonim válasza:
17:38
Szólna nálam is a szeretetről, ha lenne kit szeretgetni... :-(
2010. dec. 24. 17:42
15/29 anonim válasza:
Nem, nekem gyerekkoromban az összes karácsonyomat elb...ták a szüleim, így felnőtt fejjel meg már hidegen hagy az egész ünnep.
2010. dec. 24. 17:56
16/29 anonim válasza:
Komolyan mondom, nálam még a zsidók is jobban örülnek a karácsonynak!
2010. dec. 24. 18:06
17/29 anonim válasza:
HÁHÁHÁ.... én nem ünneplem ezt a mondvacsinált ünnepet böböbőőőőő.... :D
2010. dec. 24. 18:10
18/29 anonim válasza:
Inkább lenne egy kicsit rosszkedvem, mint ahogy most érzem magam. Kicsit meghatódtam, amolyan öröm-bánat keverék, és nem szeretném h azt lássák h sírok.
2010. dec. 24. 18:15
19/29 anonim válasza:
nekem is kb ugyanilyen hm 22 éve :D bár az első párra nem emlékszem szerencsére
2010. dec. 24. 18:18
20/29 anonim válasza:
nekem is mindig rossz karácsonyom van
anyám idén még egy kib*szott fenyőfát se tudott volna venni..
meg láttam jysk-be egy puha plédet, és arra mondtam, hogy na akkor ezt szeretném karácsonyram és nem vette meg -.-
még nem kaptam meg ajándékokat, de nem hiszem hogy sokat kapnék :(
ja és közös kajálás az nálunk esélytelen. soha nem eszik együtt a család, még ilyenkor sem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!