Ünneplőben vagy hétköznapi ruhában vagytok Szenteste?
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 07:55
31/32 anonim válasza:
Te írtad: "Most kérdeztem Anyutól, hogy miért nem öltöztetett engem a tesómmal soha ünneplőbe karácsonykor; azóta úgy röhög, hogy nem tud fát díszíteni." - hát erre a kérdésre egy normális anya nem így reagál. Na mindegy lehet hogy már úgyis átment a röhögőgörcse. (Hacsak megint nem nevettetted meg egy olyan kérdéssel hogy megy-e az éjféli misére.)
32/32 anonim válasza:
Milyen jogon ítéled meg, milyen a normális anya? Az én anyám azt mondta, nem érti, hogy miért kéne a pulykának kiöltözni.
Nem, nem járunk éjféli misére, de ha te "olyan" vagy, akkor úgy érzem, minden vita meddő, hisz mindent jobban tudsz, és észérvek nem győznek meg.
De komolyan, egy anya minőségét onnan megmondani, hogy milyen viccen nevet... van ám egód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!