Ünneplőben vagy hétköznapi ruhában vagytok Szenteste?
minek kiöltözni ha otthon vagy?
nekem ugyanolyan nap mint a többi
Szerintem a kiöltözéstől elveszíti a családias hangulatot, és átmegy március 15.-ébe. Mindennap normális ruhában vagyok itthon, most is. Ez rólam és a családomról szól. A család épp az, akinek nem kell kiöltözni, mert meghitt a kapcsolatunk.
Most kérdeztem Anyutól, hogy miért nem öltöztetett engem a tesómmal soha ünneplőbe karácsonykor; azóta úgy röhög, hogy nem tud fát díszíteni.
utolsó!
jó lenne ha leállítanád magad !
mindenki máshogy ünnepel nem kell ahhoz kiríggyenteni magukat
amúgy is az emberek 99%-ának csak 3 napig tart a "szeretet"
beleértve téged is
Előző: nem csak 3 napig tart nálam, lehet nálad igen.
Úgy látom nagy itt az irigység a "gyakorló" elkényelmesedő háziasszonyok részéről és nem csak öltözködésben de lehet szex és szerelem+szeretet kérdésben is. Természetes, hiszen ráfogjuk hogy minek, meg hogy konzervatív ...
de ezek után ne csodálkozz ha párod majd mást keres, aki hajlandó felöltözni egy szép ünnephez ahhoz méltóan vagy akár kész valami mást is kipróbálni a hétköznapi megszokott dolgokon kívül.
(A tegnap 09:30 is én voltam - köszi a lepontozást a szakadt melegítős és 100éves kinyúlt pólós háziasszonykáktól)
Hát meg van rólad a véleményem, hogy ismeretlenül lebunkózod az anyukámat. Valószínűleg neked nem volt, aki megtanítsa a jó modort.
Nem érted, hogy a család előtt nem kell kiöltözni? Nem azt mondom, hogy egy alsógatyában kell leülni, de valószínűleg nem tudsz olvasni, hisz én írtam, hogy normálisan vagyok felöltözve. Ez azt jelenti, hogy olyan ruha van rajtam, amihez csak cipőt és kabátot kell húzni, hogy elmenjek itthonról, mert normálisan néz ki.
Szerintem épp te vagy az, aki nem érted a karácsony lényegét. Család, szeretet. Nem pedig divatbemutató meg cicoma. Nem egy ruhával kell megtisztelni a családodat, hanem úgy, hogy tisztelettel bánsz velük. Egész évben. (Csakhogy tisztázzuk: tisztelet = amikor NEM bunkózunk le embereket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!