Ruha nélkül. Ugyanis így egyeztünk mg a párommal. Saját magunkat adjuk egymásnak ajándékul.
2010. dec. 24. 09:30
12/32 anonim válasza:
Ez is csak egy nap. Én nem szoktam otthon szakadt ruhákban tengni-lengni, általában ugyanúgy vagyok öltözve, mintha mennék valahova. Nem szokásom ünneplőbe öltözni, minek?! Kinek?! Normálisan fel vagyok öltözve, ennyi. Ez is csak egy nap.
2010. dec. 24. 09:30
13/32 anonim válasza:
Szerintem elég egy csinosabb ruci. Nem kell fekete szoknya, meg fehér ing.
2010. dec. 24. 09:31
14/32 anonim válasza:
Hétköznapi,de azért kicsit jobban kicsípem magam,a család lát csak,nekik meg nem fogok kiöltözni.
De ez így nem Karácsony:Nincsen hó,esett az eső,köd van,semmi Kari hangulatom nincs.:S
2010. dec. 24. 09:37
15/32 anonim válasza:
én legginset vettem fel, egy szép kötött egyberuhával. Ezt hétköznap is szoktam hordani, mégis csinos:)
2010. dec. 24. 09:42
16/32 anonim válasza:
Ezekszerint csak én vagyok ilyen bunkó hogy melegítőnaciba várom a rokonokat?:D Én úgy vagyok vele hogy itthonra nem öltözök fel...máskor is jöttek már hozzánk,akkor is melegítőbe voltam.
Ha meg mi megyünk el akkor felveszek egy farmert meg egy kardigánt.
16/L
2010. dec. 24. 09:46
17/32 anonim válasza:
Az utolsó 16-éves lánynak van igaza. Ő otthon van.
2010. dec. 24. 09:47
18/32 anonim válasza:
Általában jönnek a nagymamámék, szóval kiöltözök. Persze a nap többi részében, amíg sütit sütök, addig egy piaci cicanadrágban vagyok meg valami kampánypólóban, de este kiöltözöm, megcsinálom a hajam, a sminkem. Idén egy zöld selyemblúzt és egy ünnepi fekete csőnadrágot veszek fel. Szeretem megadni a módját a dolgoknak amúgy is.
2010. dec. 24. 09:49
19/32 anonim válasza:
Napközben hétköznapi ruhában vagyok, mert egyedül vagyunk otthon a 2 éves lányommal. Délután jön a párom munkából, aztán mikor megyünk templomba akkor felveszek szebb ruhát.
(Fehér ing, fekete gatya, hosszú szövet kabát...)
2010. dec. 24. 10:06
20/32 anonim válasza:
mi is megadjuk a módját már kiskoromtól kezdve. Nem ünneplö de egy szép ruhával azért megtiszteljük ezt a napot, hogy mégis más mint a többi...söt még a 4 hónapos lányomra is a legszebb ruháját adom. Nálunk így szokás.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!