Mit tegyek ebben a helyzetben? Elmondjam a rokonomnak? :S Bővebben lent.
Szóval… Ezeket a barátomtól tudom, és mielőtt kitalálnátok, hogy ő találta ki, ő nem ilyen, és még azt se nagyon akarta eleinte elmondani, hogy ő is összefeküdt vele, csak, hogy ne gondoljak rosszat a csajról. Amikor kavartak akkor ott sírt a szája a csajnak ezekről a dolgokról, és elmondott mindent. És hallottam már más pasitól is. Nem egy városból valók, tesóm meg a csaj, és nyilván ezért nem hall róla. De amiket én hallottam az tuti, hogy mind igaz. Egyszer voltunk egy nagyon jó szórakozóhelyen Pesten, a csajjal, akkor még nem tudtam ezekről, és voltunk bent 5percet, aztán odajött az egyik kidobó, hogy kirakjon minket, mert, hogy ő nem tűri meg, hogy ez a csaj, akivel kavart, közbe még sok pasival együtt volt, és, hogy nem maradhat ott. (most ne kezdjük el a kidobót szidni, nem ez a lényeg, hanem, hogy akkor hallottam először róla ilyeneket). És amióta ezeket megtudtam barátomtól, én se vagyok hülye, hogy rögtön minden szavát elhittem, utána jártam/kérdezősködtem, és elég sok embertől hallottam, és mind ugyanezt mondta, nem vágták a szavaik egymást, mind ugyanaz volt. Szóval, ha csak azt írnátok, hogy nem hisztek, hogy igaz, akkor légyszi ne is írjátok, mert nem megyek sokra ezekkel a válaszokkal.
Ha szólnék bátyámnak az azért lenne, mert nem akarom, hogy egy ilyen nőt vegyen feleségül. Imádom bátyámat, pasimat is, eszembe nem jutna bekavarni az életükbe! Csak az se lenne jobb, ha meg már majd az esküvő után tudná meg az ilyen dolgokat, meg, hogy mennyit hazudott, és válás lenne belőle… Azt meg még úgyse akarom…
A pasimnak is volt igen egyéjszakás kalandja, nem is egy, tudok ezekről, átbeszéltük a dolgokat, akkor én is „elítéltem” őt ez miatt, de azóta már túltettem magamat ezen, lezártam. Az meg a másik, hogy ő nem hazudozott erről nekem, félve bár, de elmondta. Nem hazudta magát egy szentnek… Nagy különbség.
A tesóm nem tudja ezeket a dolgokat, szóval ne állítsatok ilyeneket, hogy biztos tudja meg stb. Én ismerem a tesómat…
Igen, lehet, hogy helytelennek tartja a régi viselkedését, de akkor sem kell az egész családom arcába hazudozni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!