Ilyen pasiról mi a véleményed? Aki ilyeneket ír egy nőnek? Idézem.
17:29
Azért a csöpögő nyál és a parasztság között van valahol egy egészséges határ. Velem tudod mikor vetetnéd meg a söröd?! Egyszer és utoljára, de az üveggel együtt menne le a torkodon!
17:56
Hát, ha minden külső elvárásom megtestesíti, de velem akar sört vetetni, akkor majd csinálok róla egy fotót, meg írok neki egy cetlit a közért címével. Esetleg egy jó orvos címét is, ahol a lábfájását kezeltetheti szegény, hogy le tudjon menni a boltba a hőn áhított söröcskéért...
Érdekes, azt gondoltam, az idézett szöveg nagyon be fog jönni a nőknek és majd egymás után jönnek a pasi romantikáját dicsérő hozzászólások, de csalódtam. Szerencsére :)
24f
18:06
Ha szerinted ettől vagy férfi, legyen. Vetesd meg a sörödet a buta libáiddal. Az én szememben ebben nincs semmi férfias, külsőre lehet az illető akár egy Arnold Schwarzenegger is. És azt hiszel amit akarsz.
18:15 jól mondja.
OFF: "ma 18:14" vagyok
Magam sosem írtam volna ilyet, meg sem próbáltam volna, csak valami miatt azt gondoltam, hogy ez az "extra romantika" (ami számomra teljesen idegen) majd tetszik a nőknek. Kb. ahogy azt is gondolnám, hogy egy abszolút látványosan macsó, kigyúrt fickó is nagy valószínűséggel bejön a nők többségének. De ezek szerint Ti ennél bonyolultabban "működtök". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!