Ilyen pasiról mi a véleményed? Aki ilyeneket ír egy nőnek? Idézem.
hát én megbolondulnék :D nagyon nem tudnék mit kezdeni a helyzettel
nem jön be az ilyen, nekem élőben is próbálkoztak már hasonlóval de attól is rosszul lettem
Tévúton jár az illető, mert a nőkkel már rég nem igy kell bánni. Flegmaság, bunkózás, nemtörődömség, ez kell nekik, és omlanak.
Emlékszem, régen még én is irtam verseket, kedveskedtem, a randikon virágot vittem.. na annyi kikosarazást és elutasitást sosem kaptam, mint abban az időszakban. Aztán váltottam, és teljes lett a siker. A nőkkel vetettem meg a söröm, a randikon kiszolgáltattam magam velük, megvártam, hogy ők hivjanak, mégis a kedvenc kajámat főzték, reggelivel vártak, és az ágyban mindent megtettek, hogy megtartsanak.
A mai nőknek ez kell, és ennek megvan az egyszerű oka: a nőkre az emancipáció miatt ma már annyi munka és felelősség hárul, hogy már majd' megőrülnek, hogy egy kicsit megint az alárendelt nő szerepében lehessenek, akinek csak annyi a gondja, hogy főz, mos, és kefél az urával. Nem kell nekik olyan pasi, aki szétfolyik a romantikától, mint az olvadó fagyi, mert arra emlékezteti őket, hogy egy ilyen tutyimutyi alak mellett biztos mindent nekik kell majd csinálniuk, nekik kell viselni a nadrágot, és az azzal járó felelősséget.
A lényeget az előttem szólók elmondták.
Annyit fűznék hozzá, hogy sok kapcsolaton és kapcsolatkezdeményen vagyok túl. Ahol nagy szavak voltak, amögött nagy üresség volt.
A férjem szavakban nem fejez ki ilyeneket, vagy csak nagyon indirekt módon. Viszont minden tette és mozdulata többet fejez ki. Benne nem is csalódtam és nem véletlenül lett ő a férjem.
hát ez tragikus.
olyan iszonyat nyálas és szánalmas.
egy ilyet nem lehet komolyan gondolni. valami defektje van a csávónak, az 100.
nekem is volt egy pasi, aki verseket írt, meg mindenféle nyálas szövegeket küldött.
rövid úton lekoptattam.
szeretem, ha egy pasi néha romantikázik, de egy héten 1x pont elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!