Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen pasiról mi a véleményed?...

Ilyen pasiról mi a véleményed? Aki ilyeneket ír egy nőnek? Idézem.

Figyelt kérdés
Nem tudok aludni.Nálad járnak a gondolataim.Remélem nem zavarok.Csak ott ülök csendben az ágyad szélén és elhessegetem a rossz álmokat mellőled ha bántani akarnak.Figyelem ahogy a holdfény beszökik az ablakon.És a sugarai végigcsúsznak a fekete hajadon.Táncolnak az arcocskádon.Végigsimítják az ajkaid.Majd egy puszit nyomnak az orrod hegyére,és kisuhanva az ablakon eltünik fényük a messzi galaxisban.Látom álommanót.Eljött megnézni hogy rendben van e minden.Szóltam is neki vigyázzon rád nagyon.És hopp mi ez a furcsa zaj.Tündérek jöttek.Kérdem én téged féltőn:Mi járatban hölgyeim?És mint megtudom tőlük,te a testvérkéjük vagy.Minden éjjel felvisznek a magasba.Repülnek veled fel a tejútig.Hol lemosdatják rólad a földi élet porát.Holdfénnyel simítják át hajad.Csillagport hintenek szemedbe hogy mindíg ragyogjon.Ők így vigyáznak rád.Látszik hogy szeret mindenki.A tündérek sem tudnak úgy elmenni hogy ne lopjanak egy puszit az arcodra.Lassan mostmár én is útrakelek hosszú az út ebben a hidegben hazáig.Kicsit tétován toporgok még.Merjek jóéjt puszit adni?Vagy ne?Nem akarom megzavarni az álmod.Elindulok az álmom repít hazáig.De!Félúton megállj! Irány vissza.Nem tudlak úgy itthagyni hogy ne köszönjek el.S remélem nem haragszol de most megsimítom a hajad.Az arcod.És ide kapsz egy puszit is.De ha igazán őszinte akarok lenni legszivesebben az ajkad pusziltam volna meg.
2010. dec. 22. 17:13
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
82%

hát én megbolondulnék :D nagyon nem tudnék mit kezdeni a helyzettel

nem jön be az ilyen, nekem élőben is próbálkoztak már hasonlóval de attól is rosszul lettem

2010. dec. 22. 17:25
 12/39 anonim ***** válasza:
71%
Aranyos, de nekem is kicsit sok. Főleg ha éjszaka küldené, mikor nem tud aludni, engem jól felkeltene vele :(
2010. dec. 22. 17:27
 13/39 anonim ***** válasza:
52%

Tévúton jár az illető, mert a nőkkel már rég nem igy kell bánni. Flegmaság, bunkózás, nemtörődömség, ez kell nekik, és omlanak.

Emlékszem, régen még én is irtam verseket, kedveskedtem, a randikon virágot vittem.. na annyi kikosarazást és elutasitást sosem kaptam, mint abban az időszakban. Aztán váltottam, és teljes lett a siker. A nőkkel vetettem meg a söröm, a randikon kiszolgáltattam magam velük, megvártam, hogy ők hivjanak, mégis a kedvenc kajámat főzték, reggelivel vártak, és az ágyban mindent megtettek, hogy megtartsanak.

A mai nőknek ez kell, és ennek megvan az egyszerű oka: a nőkre az emancipáció miatt ma már annyi munka és felelősség hárul, hogy már majd' megőrülnek, hogy egy kicsit megint az alárendelt nő szerepében lehessenek, akinek csak annyi a gondja, hogy főz, mos, és kefél az urával. Nem kell nekik olyan pasi, aki szétfolyik a romantikától, mint az olvadó fagyi, mert arra emlékezteti őket, hogy egy ilyen tutyimutyi alak mellett biztos mindent nekik kell majd csinálniuk, nekik kell viselni a nadrágot, és az azzal járó felelősséget.

2010. dec. 22. 17:29
 14/39 anonim ***** válasza:
76%
nagyon romantikus, mondhatni már giccses típus vagyok, de ez....ne haragudj, de nekem is sok. Olyan merő nyál, h nem tudom nevessek-e vagy sírjak. Ráadásul h lehet ekkora baráomságot kitalálni? Egy férfi? nanemár...és minek fejtegeti ilyen hosszan? Én nagyon szeretem az irodalmat és írni is, ha "szakmai" szemmel nézem akkor azok a puszikegyáltalán nem illenek bele a szövegbe, írta volna, h csókot hint vagy tudomisén, de puszi?? Akárhányszor leírta azt éreztem ez meg h kerül ide?
2010. dec. 22. 17:31
 15/39 anonim ***** válasza:
84%

A lényeget az előttem szólók elmondták.

Annyit fűznék hozzá, hogy sok kapcsolaton és kapcsolatkezdeményen vagyok túl. Ahol nagy szavak voltak, amögött nagy üresség volt.

A férjem szavakban nem fejez ki ilyeneket, vagy csak nagyon indirekt módon. Viszont minden tette és mozdulata többet fejez ki. Benne nem is csalódtam és nem véletlenül lett ő a férjem.

2010. dec. 22. 17:32
 16/39 anonim ***** válasza:
93%
Aranyos... csak sok. Szerintem mégse ez alapján dönts, hanem ahogy élőben viselkedik.
2010. dec. 22. 17:35
 17/39 anonim ***** válasza:
71%
Nem akarlak idegesíteni kérdező, de ez a pasi olyannak tűnik, aki transzparenssel és egy halom neylonszatyorban hozott ajándékkal megy a randira. :P
2010. dec. 22. 17:37
 18/39 anonim ***** válasza:
50%
Es még azt mondjàtok,hogy hol vannak a romantikus pasik?:)
2010. dec. 22. 17:44
 19/39 anonim ***** válasza:
44%

hát ez tragikus.

olyan iszonyat nyálas és szánalmas.

egy ilyet nem lehet komolyan gondolni. valami defektje van a csávónak, az 100.

nekem is volt egy pasi, aki verseket írt, meg mindenféle nyálas szövegeket küldött.

rövid úton lekoptattam.

szeretem, ha egy pasi néha romantikázik, de egy héten 1x pont elég...

2010. dec. 22. 17:44
 20/39 anonim ***** válasza:
88%
a versírás tetszik, ha nem ilyen nyálas. ez túlzás
2010. dec. 22. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!