Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt veletek olyan, hogy a...

Történt veletek olyan, hogy a párotok akiröl nem gondoltátok volna megcsalt?

Figyelt kérdés

A férjem nagyon csalad centrikus,és ahogy ismerem soha nem csalna meg.

Kíváncsi vagyok mással történt e már ilyen

2010. dec. 21. 22:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szija! Hát igen történt.... 3hónapig szó szerint koslatott utánam hogy legyek a szerelme legyek vele stb...

Beadtam a derekam rá 1hétre meg is csalt hozzá teszem hogy az akkori legjobb "barátnnőmmel" mert ugye a kedves leányzó felsétált hozzá a LAKÁSÁRA! az meg volt olyan "KEDVES" hogy beengedte...a többit nem részletezném.. :/

Nem gondoltam volna hogy megcsal persze hogy nem hiszen sokáig kérlelt gondoltam csak csak komoly a dolog..

Nem volt az...

Szóval ahogy előttem írták én nem Bíznák/bizok meg senkiben!

Tudod jobb félni mint utána koppanni egy nagyot :/ Üdv

2010. dec. 31. 08:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen volt egy barom!!!:) 7 hónapig voltunk együtt még 2 éve és annyira szeretett,h el se lehetett szinte hinni. Persze örültem neki. Egyszer kitalálta, h elmegy a rokonokhoz. Kikísértem a vonathoz meg kaját csomagoltam neki. A laptopját nálunk hagyta mint utólag kiderült, h nézzek bele.Ez meg is történt és volt benne egy msn beszélgetés az buktatta le. Eléggé megviselt. Aztán kiderült az is , h végig csalt még együtt volt velem. Amúgy koleszos volt és ott volt egy csaj azzal. Előadták, h csak barátok. És megtudtam h minden adandó alkalommal mikor a koleszba aludt megtörtént a dolog. Meg járt hozzám is. Na szerencsére odavan Mr. Casanova. Nem hiányzik kicsit se. Ez történt. De szerencsére más nem volt ilyen bunkó.
2010. dec. 31. 09:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudtommal egyszer életemben, amikor 19 éves és tapasztalatlan voltam. Nem tudom, ma (10 évvel később) rájönnék-e hasonlóra, de a srác komolytalan jelleme,meg ahogy megbámult, megdicsért más nőket, okot adhatott volna a gyanúra.
2010. dec. 31. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!