Történt veletek olyan, hogy a párotok akiröl nem gondoltátok volna megcsalt?
A férjem nagyon csalad centrikus,és ahogy ismerem soha nem csalna meg.
Kíváncsi vagyok mással történt e már ilyen
De most megcsalt, vagy nem?
Velem történt hasonló. Lehetséges okok:
1.ő is ember, ez nekem jó érv lett volna, ha érzem rajta a megbánást, de sajnos ő nem szembesült azzal, milyen fájdalmat okozott nekem. Lehet, azért sem éreztem a megbánást, mert bár nem ilyen módon, de én is bántottam.
2.Számomra kényelmesebb volt és talán még mindig az nem megismerni a másikat, ragaszkodni a róla és a kapcsolatunkról kialakított tökéletes képhez, így a kisebb csalódásokat is targédiaként éltem meg. Egyáltalán, így értek csak igazán Csalódások.
Az egyik lehetséges tanulság: önismeret, önmegbocsájtás, majd a másik megismerése, és az ember mivoltunkban való gyönyörködés.:)Na nem mondom, h nem fáj.
Anyukámnak van egy munkatársa, én is ismerem. Nem kifejezetten helyes férfi, semmi vonzó nincs benne, sosem gondolnád róla hogy nőcsábász, van egy helyes felesége és egy 8év körüli nagyon szép kislánya, akit úgy veszem észre nagyon szeret. Ám egy beszélgetés alkalmával egyszer csak "könyögte" anyunak hogy ő világ életében több nőt tartott egyszerre.(Akik nem tudtak egymásról természetesen.)
19/L
Én is sokat túlórázok mostanában.
A karácsony miatt nagyon sok az elvárás a hétköznapi emberektől bizonyos munkahelyeken.
nem rossz indilatból:alamuszi nyuszi ugrik a legnagyobbat.
szóval, igen. nekem is vannak ilyen ismerőseim, akikről még csak feltételezni se mertem volna.és mégis kiderült, h vaj van a fülük mögött.nem is kevés.
Igen, álmomban sem gondoltam volna róla.
Természetesen megvolt az oka, mint mindennek.
Az exemmel mi anno lefektettük a játékszabályokat megcsalás területén...ő kijelentette, hogy szerinte még egy kézfogás is megcsalás, nemhogy csókolózni, vagy szeretkezni mással.
Ahhoz képest mégis fél évig szeretőt tartott titokban. Közben meg össze-vissza féltékenykedett, még a legjobb meleg barátomra ia.
Aztán kiderült, hogy a "kézfogás is megcsalás dolgot" csak rám értette, ő pedig megd_gná a vasszöget is...
Úgyhogy igen, van ilyen... De attól, hogy a férjed, most sokat dolgozik ne idegeskedj, lehet, hogy csak a karácsony-szilveszter miatt túlórázik, hogy akkor majd veled lehessen, nem kell rögtön a legrosszabra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!