Mennyire tartod magad és családod szegénynek? Egy 0-tól 10-es skálán ahol 0 a hajléktalan, és 10 a rózsadombi edzőtermes családiház. Mennyiből éltek havonta? ÉS: Nem érzel gyülőletet a gazdagabbak iránt?
"Attól még hogy valakinek alacsonyak az igényei és kijön ennyiből egy hónapban, nem lesz gazdag."
ezt nem értem:D 100 ezer havonta és alacsonyak az igényei? és aki 30 ezerből él havonta? neki milyenek az igényei?
Ha 0 a hajléktalan, azaz nincstelen, akkor 1 aki havi 47ezerből él, 2 aki minimálbérből (70ezer), 3 aki 2x minimálbérből, akkor mi 4-esen állunk, mert 170ezerből élünk saját lakásban ketten.
23N
Én olyan 6-os körülinek gondolom a családot.
Nincs hitelünk, van egy nagy házunk, 3-an olyan 200 ezerből élünk vidéken, én egyetemre járok.
Nincs különösebben luxuscikkünk, 1 tv-nk van, 1 kocsink, igaz, hogy a házunk belülről modernnek mondható, 2 éve festettünk és vettünk új bútorokat, de erre 15 évig spóroltak a szüleim.
Különösebb gond nélkül tudnánk venni szinte bármit, kb annyi pénz van a bankban, amiből mondjuk egy átlagos új autót lehetne venni, de nem veszünk. Fontosabb, hogy legyen félretett pénzünk, és minden évben el tudjunk menni nyaralni külföldre 1-2 hétre, ami max. 500 ezer 3 főnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!