Mennyire tartod magad és családod szegénynek? Egy 0-tól 10-es skálán ahol 0 a hajléktalan, és 10 a rózsadombi edzőtermes családiház. Mennyiből éltek havonta? ÉS: Nem érzel gyülőletet a gazdagabbak iránt?
Én irtam a 2dik választ,...
Szerintem meg igenis kettes...
Számolj kicsit...
6an vagyunk 150 re...
De abból 55 a lakástörlesztő,(ami mellesleg elvan maradva 2 hóval).+ a rezsi olyan 70 ezer(télen)..
Mindjárt kimegy 125 ezer...
Éljél meg 25 ezerből...
Azért irtam 2est,mert ugye a kérdező a 0át a hajléktalanra irta...
10 a rózsadombi edzőtermes családi ház? Szted ez a csúcs?
Hát akk mondjuk mi 15 ezen a "skálán".
ma 17:31 vagyok
JA! És nincs semmi bajom a gazdagokkal,nem utálom őket,de észrevettem már régebben is ,hogy akinek bőven pénze az tud a legjobban panaszkodni..
A testvérem gazdag..SŐT! Nagyon gazdag..Úgy is mondhatnám,hogy nekik nem gond naponta 100 ezreket elkölteni..A lányának napi szinten 50 ezreket ad,hátha kedve szottyan vásárolgatni...Mégis ők sírnak a legjobban ,hogy nem kapnak családit,mert magasabb a jövedelmük,meg,hogy milyen drágaság van,megint emelték a benzint stb...Pedig ők ezt észre sem veszik....
A nagyon szegények ritkábban panaszkodnak..és becsülőm őket nagyon,és ha érdemesnek találom én szoktam is támogatni így embereket anyagilag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!