Hogy győzzem meg a férjemet, hogy nem szórom a pénzt? Elég különböző a szemléletmódunk az anyagiakkal kapcsolatban.
Figyelt kérdés
Ő mindig is félretett, ezt látta a szüleitől is. De amióta megszületett a fiunk (2 éve) nemigen sikerül. Én gyesen vagyok plusz rokkantnyugdíjas. És nagyon elegem van, hogy nem telik el hónap anélkül, h. számonkérne. Heti 20000 élelmiszerre, háztartási szerekre, gyógyszerre tényleg sok? Most konkrétan az a baja, hogy akartam még egy doboz csokit a testvéreméknek. Karácsonyra.2010. dec. 20. 00:51
21/21 anonim válasza:
Én igen. A Hunyadi téri piacon vásárolok, és a Reálban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!