Ez most miért baj egyeseknek? Ezen most nem értem miért kell féltékenykedni? / megszólni?
Figyelt kérdés
Vettünk egy Karácsonyfát 2m 20cm. Idézek: erre ejha hát igen akinek jól megy, meg én biztos nem vettem volna ekkora fát, felesleges pénz kidobás de látszik hogy nektek van. Most legszívesebben felrobbanék. Dolgozok,férjem is dolgozik.. most éppen gyesen vagyok a 3 hetes kislányommal.. De az annyira rossz hogy ilyeneket a fejemhez vágtak. Köszönöm a válaszokat 26N2010. dec. 18. 10:47
11/13 anonim válasza:
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:06
te beteg vagy és úgy nézem túl sokat is képzelsz magadról.találva éreztem magam a kérdés által?te meg ezek szerint nem tudsz mondatot elemzni és jól érvelni.
12/13 anonim válasza:
Hagyd már rájuk, ilyenek az emberek, irigyek.
Én a képébe vigyorogtam volna és ott hagytam volna.
13/13 anonim válasza:
Rájuk se ránts! Egyébként, elég beteg dolog, hogy egy fenyőfára féltékenykednek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!