Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen párrol? Szerintem szánalmas! 1 éve vannak együtt most költöztek össze.

Figyelt kérdés
A csaj 20, a srác 25-27 körül lehet. A srácot nem ismerem, de látszik rajta, hogy füvezik, karikásak a szemei. Állítólag régen díler volt. A lányt régebben megdugta a félváros, volt olyan aki fizetett is neki a szexért. mióta együtt vannak látszólag mindketten normális életet élnek,de megbízható forrásból tudom, hogy mindennap betépnek, meg ilyen tök furcsák. Néha látom őket a parkban, kézen fogva sétálnak, és olyanok, mint a normális emberek,de a lányon látszik hogy nem normális, meg a pasi is biztos egy idióta, ha összejön egy ilyen cafkával. jó alakja van a csajnak, meg cicis, de akkor is csúnya. Meghogy néz már ki, hogy mennek a parkba és akkor képesek annak is örülni, hogy esik a hó! aztán megott ölelkeznek! Tiszta szánalmas az ilyen, a lányt ismerem egy suliba jártunk, ilyen kicsit bolond. Mindig azt mondta, hogy belőle majd író lessz jelentkezet minden féle irodalmi versenyre, volt amit meg is nyert de szerintem csalt!undoritó nagyon elvontak szerntem!
2010. dec. 18. 00:09
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem meg te vagy a szánalmas. Kicsit bolond a csaj? Hát te nem kicsit vagy az! Irigykedsz, mert versenyeket nyert? Inkább figyeltél volna te is az órákon, akkor nem ilyen lenne tré a helyesírásod!

Kezeltesd magad.

2010. dec. 18. 10:37
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
miért kell irigynek lenni? Szerintem neked is bejön a pasija és féltékeny vagy rá. Hogy boldog harmonikus kapcsolatban élnek. Szerintem az ő korukban nem gáz ha néha tekernek egy cigit. És tök szép dolog hogy örülnek a hóesésnek. Szerintem kopj le róluk és ne irigyeld tőlük a boldogságot. Ha nem ilyen kis féltékeny l.ba lennél neked is lehetne normális kapcsolatod
2010. dec. 18. 11:15
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Attól függetlenül, hogy én soha az életben nem drogoznék, nem ítélem el azokat, akik igen. Az meg sztem egyáltalán nem szánalmas, hogy vki "nem evilági" meg elvont meg bolond egy kicsit. Én bírom az ilyen különc embereket... sztem rohadt unalmas lenne az élet, ha mki ugyanolyan lenne. Ja, és attól, hogy sztem csúnya a csaj, másnak lehet szép, mert a szépség szubjektív dolog...
2010. dec. 18. 12:20
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, neked mi közöd van hozzá egyáltalán? Kicsodák ők neked? Honnan vagy ilyen jól értesült és mire fel? "A srácot nem ismerem, de...biztos egy idióta", a csaj megnyert egy versenyt, de biztos csalt...stb. Süt belőled a rosszindulat. Nem te vagy az etalon, szerencsére. Am' a hóesést én is szeretem, akkor biztos én is egy barom vagyok. Legalább már ezt is tudom.
2010. dec. 18. 23:52
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Még érdekelne, honnan tudod, hogy drogosak? Nekem is karikás a szemem, pedig sosem drogoztam, csak rossza alvó vagyok. Honnan tudod, hogy a csaj pénzért, vagy akár ingyen, kivel, mikor, hányszor? Ott voltál? Láttad? Vagy csak a hozzád hasonló rosszindulatú vénkisasszonyok pletykálták? Vagy fiú vagy, és az a bajod, hogy kimaradtál a szórásból? Na és ha néha tényleg beszívnak, közöd? Mondták, hogy csináld velük? Kényszerítik a gyerekeket a környéken, hogy csatlakozzanak? És az mi, hogy nem válaszol, ha nem akar? Nem köteles beszélgetni senkivel, akivel nem akar, pláne hülyékkel nem. Foglalkozz a saját dolgoddal inkább!
2010. dec. 19. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!