Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen párrol? Szerintem szánalmas! 1 éve vannak együtt most költöztek össze.

Figyelt kérdés
A csaj 20, a srác 25-27 körül lehet. A srácot nem ismerem, de látszik rajta, hogy füvezik, karikásak a szemei. Állítólag régen díler volt. A lányt régebben megdugta a félváros, volt olyan aki fizetett is neki a szexért. mióta együtt vannak látszólag mindketten normális életet élnek,de megbízható forrásból tudom, hogy mindennap betépnek, meg ilyen tök furcsák. Néha látom őket a parkban, kézen fogva sétálnak, és olyanok, mint a normális emberek,de a lányon látszik hogy nem normális, meg a pasi is biztos egy idióta, ha összejön egy ilyen cafkával. jó alakja van a csajnak, meg cicis, de akkor is csúnya. Meghogy néz már ki, hogy mennek a parkba és akkor képesek annak is örülni, hogy esik a hó! aztán megott ölelkeznek! Tiszta szánalmas az ilyen, a lányt ismerem egy suliba jártunk, ilyen kicsit bolond. Mindig azt mondta, hogy belőle majd író lessz jelentkezet minden féle irodalmi versenyre, volt amit meg is nyert de szerintem csalt!undoritó nagyon elvontak szerntem!
2010. dec. 18. 00:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
nagy valami, hogy füvesek! öreganyám nem ennyire szigorú! pff.....
2010. dec. 18. 00:25
 12/35 A kérdező kommentje:
mert idegesitenek az ilyen drogos embereknek a börtönbe lenne a helyük nem pedig szabadon kéne mászkálni az utcán!
2010. dec. 18. 00:25
 13/35 anonim ***** válasza:
92%
ásd el magad, de k*rvagyorsan... a füvezés az nem olyan nagy drogozás, te észlény... meg különben is, ha nincs hozzájuk közöd akkor meg mit pattogsz?
2010. dec. 18. 00:27
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
csak irigy vagy, mert ők boldogok. inkább szívj el te is egy kis pázsitot, hidd el van ennél nagyobb bűntett is!
2010. dec. 18. 00:28
 15/35 A kérdező kommentje:
de közöm van hozzá mert a közelben laknak és nem akarom hohy az öcsémnek vagy kisebb gyerekenek drogokat adjanak el, látszik rajtuk hogy nem jó emberek!
2010. dec. 18. 00:29
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Te szánalmasabb vagy mint ők.
2010. dec. 18. 00:29
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy furcsák, még nem lesznek rossz emberek.
2010. dec. 18. 00:30
 18/35 A kérdező kommentje:
fuuj dehogyis vagyok irigy egy ilyen lányra! meg a pasija se néz ki jól csak iritálnak!
2010. dec. 18. 00:30
 19/35 anonim ***** válasza:
94%
Húúú néha befüve'nek ez aztán a föben járó bün. Az állandoan részeg bal'asz pedo'il gyerekverők az igazi hősök. Úgy mégis hány éves vagy?
2010. dec. 18. 00:31
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem támogatom a füvezést (sőt), de szerintem neked az nem kéne fájjon, hogy ők egymásra találtak és láthatóan boldogok együtt... Attól, hogy te nem szereted őket, még nekik is megvan a maguk helye a világban, a saját életük és abba senkinek nincs joga beleszólni. A hóesésnek meg miért ne örülhetnének? Abban szerintem nincs semmi elvont, ha vki képes örülni az élet apró dolgainak, bár mindenki így tudna tenni!
2010. dec. 18. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!