Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen párrol? Szerintem szánalmas! 1 éve vannak együtt most költöztek össze.

Figyelt kérdés
A csaj 20, a srác 25-27 körül lehet. A srácot nem ismerem, de látszik rajta, hogy füvezik, karikásak a szemei. Állítólag régen díler volt. A lányt régebben megdugta a félváros, volt olyan aki fizetett is neki a szexért. mióta együtt vannak látszólag mindketten normális életet élnek,de megbízható forrásból tudom, hogy mindennap betépnek, meg ilyen tök furcsák. Néha látom őket a parkban, kézen fogva sétálnak, és olyanok, mint a normális emberek,de a lányon látszik hogy nem normális, meg a pasi is biztos egy idióta, ha összejön egy ilyen cafkával. jó alakja van a csajnak, meg cicis, de akkor is csúnya. Meghogy néz már ki, hogy mennek a parkba és akkor képesek annak is örülni, hogy esik a hó! aztán megott ölelkeznek! Tiszta szánalmas az ilyen, a lányt ismerem egy suliba jártunk, ilyen kicsit bolond. Mindig azt mondta, hogy belőle majd író lessz jelentkezet minden féle irodalmi versenyre, volt amit meg is nyert de szerintem csalt!undoritó nagyon elvontak szerntem!
2010. dec. 18. 00:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
82%
nekem a fél baráti köröm füvezik, nem rossz emberek. néha összegyűlnek és elszívnak 1 föves cigit és kész, nem árulnak senkinek semmit. mégis mindenkinek van munkája vagy egyetemre járnak. nem kell lenézni a füveseket. jó, az igazi nagy drogosokat, akik mást is használnak, pl. heroin, kokain, LSD stb., azoktól és is félteném a gyerekeimet. de azért nem kell túlzásokba esni.
2010. dec. 18. 00:32
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Pfú, ha téged ez irritál, akkor biztos a csövesek is, meg a cigányok is, meg a gyerekek is, meg a kutyák is... én azt hiszem magadban keresd a hibát, mielőtt fegyverrel kezdesz el rohangálni az Egyetemed folyosólyán. Mert az olyanokból mint belőled, lassan ilyen ember lesz. Már mindentől bekattan. Mit foglalkozol velük, semmi közöd hozzájuk, ha meg idegesitenek, akkor még örülj is hogy nincs közöd hozzájuk. Ennyi. Nem kell ezzel ennél többet foglalkozni.
2010. dec. 18. 00:34
 23/35 anonim ***** válasza:
94%
Így kics3szett veled az élet, hogy ezzel próbálsz magadnak örömet okozni vagy mi? Hátha mások is szidják azokat, akik boldogok? Hát beszoptad lol.
2010. dec. 18. 00:36
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez a biztos forrás nekem betette a kaput :)) Leskelődsz utánuk? Mert csak az lehet a biztos forrás :D

Egyébként nem lehet, hogy roppant előítéletes vagy? Lehet, hogy mindketten értelmes, kulturált emberek. Az meg miért fáj, hogy boldogok? Ölelkezzenek csak nyugodtan, örüljenek a hónak, kapcsolódjanak ki, ne gubózzanak be! Sztm roppant irigy lehetsz ám :)

(Azt se felejtsd el, hogy a cigi ugyanúgy függőséget okoz, mint a drog, szóval a cigist ugyanúgy ítéld el, mint a drogost! (Mondom ezt úgy, hogy nem cigizek-drogozok.) Illetve, ha ennyire félted tesód, a gyerekeket, akkor szedd ki minden dohányzó kezéből a cigit...)

Amúgy, ajánlom figyelmedbe a mondást: mindenki a saját háza előtt söprögessen. Ők úgy teszik tönkre az életüket (ha valóban neked van igazad), ahogy akarják, neked nem kötelességed foglalkozni velük.

2010. dec. 18. 00:36
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Oké, nem értem a kérdést. Mi a probléma?

Az, hogy mások másképp élnek, mint ahogy te helyesnek gondolod? Most egyetlen dolgot hadd kérdezzek: mi van akkor, ha valójában ők csinálják jól és mi rosszul? Akár a füvezéssel kapcsolatban is.

Az, hogy örülnek a hóesésnek... tudod, jó az, hogy vannak még emberek, akik észrevesznek ilyesmit.

Nem a te életeddel van valami gond? Most őszintén. Össze akarsz költözni a pároddal és ő veled nem akar vagy ilyesmi. És most irigy vagy, mert ők boldogok.

Az öcséddel, gyerekeddel nem jó ötlet példálózni. Aki jó nevelést kap otthon, az száz díler között sem fog drogot venni.

2010. dec. 18. 00:40
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
a kis féltékeny liba :D
2010. dec. 18. 00:51
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
fuhhh de rohadt nagy szánalom vagy te kérdező !
2010. dec. 18. 01:24
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Téged nem tanított meg anyád,hogy a saját portádon söprögessél?

Ja,és Én is imádom a hóesést,ahogy el kezd esni,mi is megyünk sétálni!Menjél te is ki a szabadba a hóesésbe,és ott elmélkedjél,hátha kitisztul az agyad!

2010. dec. 18. 02:05
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

"Nem ismerem, de látszik rajta"

"Állítólag"

"Látszólag"

"Megbízható forrásból"

Ez nagyon komoly. :))) A párról az gondolom, hogy jó tudni, hogy vannak boldog, tehetséges fiatalok, akik szeretik egymást, és észreveszik a természet szépségeit. Rólad meg azt gondolom, hogy pár év múlva egy randa vénasszony/vénember leszel, aki undorító pletykákat terjeszt, és kiszúrja a parkban a gyerekek labdáit. Neked az a bajod, hogy közeledtél a lányhoz, de ő magasról tett rád a jellemed miatt. Azok gondolják, hogy valaki csal egy versenyen, akikből hiányzik a tehetség, de sz.r alakok, irigyek. Ez régi tapasztalat.

2010. dec. 18. 07:41
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te vagy paranoiás vagy, vagy pedig túl sok krimit nézel, és nem tudod megkülönböztetni a filmet a való élettől. Javaslom, hogy fordulj pszichológushoz, és kezeltesd magad, mert nem fog jóra vezetni.

Attól, hogy ők valamit (állítólag) csinálnak, még nem biztos, hogy másra is rá akarják tukmálni azt az életmódot. Sokan csak önmaguk miatt élnek "különcként", mert nekik jó, de mástól nem várják el.

Nem ártottak még nektek, nincs mire nyafogni, ellenben 2 szomszédommal, akik előszeretettel bagóznak mások orra alá (egyik a liftbe, másik a közös folyosón lévő virágokra más ajtaja alá), és a szomszédok kárára bömböltetik az éjszaka közepén a zenét vagy a tévét, és olyankor nem lehet aludni (és természetesen olyankor, amikor másnap korán kéne kelni...).

2010. dec. 18. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!