Tudom, hogy nem megoldás, de mégis úgy érzem, az öngyilkosság lenne a megoldás. Mit tegyek?
Matekból bukásra állok. Anyámék sárga földig lehordtak. Különtanároz is járok, mégis két egyeseim vannak.
Nagyanyám is azzal jött, hogy 'becsüljem meg' anyámékat, hogy fizetik a külön tanárt,satöbbi, de nem tehetek róla, hogy egyest írtam.
Hallottam, hogy anyám mondta, hogy nem fogja még két évig ezt idegekkel bírni (csak matekból állok bukásra, magatartásbeli problémáim nincsenek), apám meg azt hajtja, hogy nem fogom bírni a gimit.
16L
Fogadd el, hogy nem leszel se programozó matematikus, se atomfizikus. Attól még egy értékes, értelmes ember vagy.
A matek nagyon sokaknak egy rémálom. Nem is értem miért kell ennyi szart megtanítani, amikor a századrészét se használjuk a való életben. Ne parázz, az a lényeg, hogy egy icike-picike kis ketteske meglegyen, a többi meg le van tojva. A nagymuter meg mennyit ért a matekhoz? Amikor ő gyerek volt, nyolcadikban tanultak osztani. Ma meg...
Ez nem lehet ok arra, hogy eldobd az életedet! Esetleg kérdezd meg az anyádat, hogy szeretné-e, ha megölnéd magad a matek miatt, mert már teljesen el vagy kenődve emiatt.
Egyébként jön a szünet, ez idő alatt gyakorolhatsz egy kicsit. Sztem az lehet a gond, hogy már tiszta ideg vagy a matek miatt, és teljesen le vagy blokkolva.
Kedves kérdező!
Arra kérnélek meg, hogy írd le nekem, hogy mi az, rész a matematikából, amit még tökéletesen értesz? Egyszerű dologra gondolok: Számegyenes, osztás szorzás, kivonás és összeadás. Zárójel használata. Pozitív és negatív számok. Törtek. Algebra. Szöveges feladatok megértése. Geometria. Szögek, síkidomok, testek. Számtek?
Érdekelne nagyon a válaszod.
Addigh orulj mig csak suli miatt vannak problemaid!!!!
Ongyilkosag kizarva hulyeseg...
En baromisokszor gondoltam ra es meg elek :S:D
Eretsegireis ugy mentem h megbukok... elaludtam stb es megis atmentem ... a sulis dolgok csak pillanatnyilag erzed ugy h URISTEN, de 2-3 ev mulva hidd el arra fogsz gondolni h Matek bukas... ":DXD semmiseg a mostanihoz kepest"..Az elet folyamatos probatetel, amit eldonthetsz mikor adod fel.vagy kibirod mig eljon az a nap mikor nem adod hanem elveszik az eleted.(legyen 80evesen)
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!