Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy nem megoldás, de...

Tudom, hogy nem megoldás, de mégis úgy érzem, az öngyilkosság lenne a megoldás. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Matekból bukásra állok. Anyámék sárga földig lehordtak. Különtanároz is járok, mégis két egyeseim vannak.

Nagyanyám is azzal jött, hogy 'becsüljem meg' anyámékat, hogy fizetik a külön tanárt,satöbbi, de nem tehetek róla, hogy egyest írtam.

Hallottam, hogy anyám mondta, hogy nem fogja még két évig ezt idegekkel bírni (csak matekból állok bukásra, magatartásbeli problémáim nincsenek), apám meg azt hajtja, hogy nem fogom bírni a gimit.

16L

2010. dec. 17. 17:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igazából engem az zavar, ahogy anyámék lereagálták ezt a helyzetet... :'(
2010. dec. 17. 17:42
 12/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne mondj ilyen hülyeséget.Velem is hasonló volt a helyzet,nyolcadikba megbuktam félévkor,jól kicseszett velem a tanár+ez beleszámított a felvételibe.

Felvettek abba a suliba,ahova menni akartam.Anyuék nagyon sokáig kivoltak akadva,volt kb 5 matek tanárom,és egyik se volt jó,ugyanolyan rossz jegyeket hoztam haza.

Aztán a középsuliba lett egy nagyon jó matek tanárunk,és most csak ötösöm van matekból,külön tanár se jár már hozzám.

A szülednek meg mond meg,hogy addig b*szogatnak ezzel,amíg a maradék kedved is elmegy az egész tanulástól,és kín szenvedés lesz a gimi,ameddig ezt folytatják.

17/L

2010. dec. 17. 17:50
 13/23 anonim ***** válasza:

Szia. Ilyen miatt ne parázz.

Szakközépbe járok, 4 darab 1-sem van... :D

a többiből jól állok, de matek, az húzós. Esetleg ha lenne kedved, beszélgethetnénk, hátha jobban éreznéd magad. :)

Szia:P,

2010. dec. 17. 17:55
 14/23 anonim ***** válasza:

Jajj, ne csinalj mar butasagot! Sok kudrac fog meg erni, de az a lenyeg, h mindig fel birj allni.

Engem is meg akartak buktatni matekbol, epphogy kikonyorogtem a kettest. Aztan, annyira belelkesultem es figyeltem, teljesiteni akartam, hogy most matek szakon tanulok az egyetemen.

Ha nekem sikerult-pedig lusta ember vagyok- akkor neked is fog. Csak egyszer kell meglatni benne a szepet, es onnantol imadni fogod. A leglogikusabb targy a vilagon(:

Ugyes leszel, csak bizz magadban!

20/L

2010. dec. 17. 18:03
 15/23 anonim ***** válasza:
a középsuliba minden évben megbuktam matekból, elfogyasztottam vagy 5 korep tanárt de senki nem tudott segíteni évet is ismételtem szal ne parázz ezen meg h öngyilkosság úristen ilyenre ne is gondolj
2010. dec. 17. 18:04
 16/23 anonim ***** válasza:
lehet kérni felmentést matek alól :) egyik ismerösömnél is ez volt és késöbb az orvos megállapította, hogy azért nem érti a matekot mert valami a diszklexiához hasonló betegsége van. lehet, hogy nálad is ez van?
2010. dec. 17. 18:09
 17/23 anonim válasza:
Einstein is megbukot matekból és mégi mekkora fizikus lett. Én is buktam belefér. Próbálj valami szebbre gondolni pl.barátnő, mikor szidnak az ősök (őtulkok már bocsi). Csak Te buksz, vagy többen is? Ha nem akkor a tanár a bibi.
2010. dec. 17. 18:09
 18/23 anonim ***** válasza:
amúgy ha szeretnél, én segitek neked szívesen matekból 4es az átlagom és most megyek éretségire:) 18/F
2010. dec. 17. 18:10
 19/23 A kérdező kommentje:
Diszkalkulia. Egyik osztálytársamnak nem megy a matek, és 8. után elment lapot kérni róla, hogy nem megy neki a matek. Mondtam anyámnak pár napja, hogy mi lenne, ha mi is elmennénk oda, ahová az o.társam is, és megoldanánk mi is. De anyám nem volt ilyen rugalmas...
2010. dec. 17. 18:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Ugyanmár! TE vagy a hülye! A hülye sz*r matek miatt akarsz öngyilkos lenni? Ekkora baromságot. Vannak matekból olyan feladatok is, amikre az életben soha sem lesz szükséged, akkor meg minek akarsz emiatt öngyilkos lenni. Hát ez elég nagy baromság.
2010. dec. 17. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!