Tanácsra lenne szükségem. SEGÍTENÉTEK?
arról van szó,hogy van egy sajnos alkoholista anyukám akivel képtelenség együtt élni,mert nagyon rossz indulatú.
van két pici gyermekem egy 3.5 éves és egy éves.anyukámmal lakok és a férjemmel.a férjemmel gallyra ment a házasságom,az én hibámból.félre léptem amit később megbántam.elmentem akkor itthonról,majd később visszaakartam jönni.akkor anyukámnak megígértem,hogy nem megyek el többet.(ezt is megbántam).a baj az,hogy ha lenne lehetőségem azonnal elmennék innen.anyukám a gyerekeimet is bántja.a kicsivel kiabál,a nagyot veri.megszólalni nem merek,merek mert rögtön én vagyok az utólsó szemét láda.mit csináljak mit tegyek.kérlek adjatok tanácsot.
Szerinted felhőtlen a viszonyuk azok után hogy megcsalta a férjet?
Melyik férfi tudja ezen túltenni magát?
Létezik megbocsátás is a világon.
Nem is egy ilyet láttam, bár ott a férj csalta meg a feleségét, egy ideig mosolyszünet volt, utána visszafogadta, megbocsátott és tiszta lappal kezdték. Nem csak olyan ember létezik, aki örökké sértett marad.
A férjed is tűri, hogy veri a gyereket ? Hát ez gyönyörű család. Gyereket szülni a bizonytalanba, egy alkoholista anya nyakára. Akkor ennyi a tényállás ugye?
Tanács: anyaotthon. És gyorsan. Nem veszi el a gyámügy ne aggódj. de neked is tenned kell érte, nem lehetsz már felelőtlen csitri, aki ugrál a házasságában ki-be, meg kiteszi a gyerekeit mindenféle atrocitásnak. Kérd a gyámügy segítségét.
Megbocsátás? Ugyanmár
Amiket láttál ott a férj lépett félre.
A nők sokkal könnyebben bocsátják meg a megcsalást illetve el sose felejtik de próbálnak úgy csinálni mint akik túltették rajta magukat( vagyi ott lesz aza szálka örökre)
Dehogy bocsátják meg könnyen!!!
Férjes példát hoztam, de feleségeset is mondhattam volna. Nehéz volt túltennie magát, de sikerült. Mindenki hibázik, tökéletes ember nincs. Aki ezt képes felfogni, annak sikerülhet ezen túllépni is. Én is megbocsátanám és az én párom is megbocsátotta volna.
Az eljátszott bizalmat sose lehet semmissé tenni
Nem lehet tiszta lappal kezdeni.Persze el elehet játszani
Lehet nem kéne össze vissza kúrni mindenkivel meg gyerekeket csinálni amikor még saját házad sincs, te bajod.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!