Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén! Amikor terhesek...

Őszintén! Amikor terhesek voltatok, nem aggódtatok azon, hogy csúnya gyereket születik?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 14:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

ez talán a legkevésbé aggaszt.

bárkiből lehet szép ember az idők során, ugyanúgy egy szép kislány is meg tud csúnyulni 25 éves korára.

sokkal inkább parázok majd azon, hogy hogy kezelem majd a hisztiket, a hülye kérdéseket, az intőket amit a suliból hoz, hogyan fogom megélni, amikor már érdeklődik a másik nem iránt, stb stb.

én nem vagyok egy bombázó, a barátom viszont iszonyat jóképű (ezt már mondta pár barátnőm :D)

szóval ha inkább az apja szépségét és az én jó tulajdonságaimat örökli, akkor nem aggódok :D

2010. dec. 15. 20:15
 22/22 anonim ***** válasza:
15%
ez az egyik ami miatt nem akarok gyereket. mert a gyerek nem csak a szüleitől örökölhet, hanem még az üknagyanyjától is, aki lehet hogy olyan ogre kinézetű, amilyet a mesébe nem látsz. mondjuk én, aki gyerek és házasság ellenes, ezer okot feltudnék sorolni, hogy miért nem akarok.:D de gratulálok a kommentelők sok szép babájához :]
2010. dec. 15. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!