Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén! Amikor terhesek...

Őszintén! Amikor terhesek voltatok, nem aggódtatok azon, hogy csúnya gyereket születik?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 14:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Apaként sokszor eszembe jutott, pláne, hogy akkora orrom van, mint Mátyás királynak. :) Amikor viszont megszületett a kislányom és először nyitotta rám a kis szemeit, ő volt a leggyönyörűbb, akit valaha láttam. A párom ezzel szemben kifejezetten csúnyának találta. Születéskor persze teljesen máshogy néznek ki, aztán 1-2 hónap alatt megformásodnak. Na akkor még szebb lett, és most már a párom is szépnek látja. 8)
2010. dec. 15. 14:40
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

14:39-es

gondolj arra hogy te szép vagy ( hiszen a párodnak tetszel) a párod szép(hiszen neked tetszik) a gyerek is csak szép lehet :)

2010. dec. 15. 14:41
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem aggódom rajta, jó az alapanyag. :) Eddig uh-n láttuk csak, de ez nálam nem mérvadó.

Na, de viccet félretéve, tényleg vannak csúnya babák. Anyósom mesélte, hogy amikor 24 órás vajúdás után nagy nehezen megszületett a fia (férjem), lila, kék volt, szétázott, az orra belapult, totál kifáradt ő is a születésbe. Az orvos csak lesett, hogy esetleg sötétebb bőrszínű volt-e az apa. Aztán 2-3 napon belül letisztult, onnantól szép baba lett.

Egy barátnőnknek meg olyan ronda a kislánya, hogy az már komikus. Teljesen az anyukája vonásait örökölte a kislány, de neki még nincsenek kialakulva azok az arcvonásai, amik szép arcúvá teszik az anyukáját. Amikor megláttam, nála tényleg a "jaaaaj, de aaaaranyos!" felkiáltás volt.

2010. dec. 15. 14:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy aggódtam, és még sok más dolgon is. De szerencsére ő lett a legszebb és legaranyosabb;)
2010. dec. 15. 14:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én féltem és az is lett, nagyon kis csúnya baba volt amikor megszületett...vörös szép nagy haj, a feneke meg piros volt mint a páviáné, mert faros volt, ráadásul rózsaszín volt és mázas, ráncos:)

Csufika volt, de ahogy a mese is mondja, a rút kiskacsából lett a legszebb hattyú ^^ Holnap lesz egy éves és tényleg gyönyörű kislány lett:) Rézörös,fürtös a haja, pisze orra van, olyan mint egy tündér-nimfa:)

2010. dec. 15. 14:51
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eszembe se jutott még...21 hetes vagyok,és végülis van bennem egy kép,hogy hogy fog kinézni....Szőke,kék szemű, világos bőrű és szeplős...ilyen adottságokkal majd' minden gyerek szép:D(nehéz elképzelni,hogy másmilyen legyen,ugyanis apja is és én is kb. így nézünk ki....:D)
2010. dec. 15. 14:54
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
nem, és most újra babát várok és most sem, és azután sem és azután sem...:)
2010. dec. 15. 15:03
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én azon stresszeltem, hogy egészséges legyen.
2010. dec. 15. 15:25
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam, hogy úgysem tartanám csúnyának.

De a férjemmel bizony elgondolkoztunk mert neki nagy elálló füli vannak, nekem nagy orrom. Mondtuk is hogy reméljük ha örököl akkor az előnyös dolgokat örökli. Mert ha az ő fülét és az én orrom örökölte volna... Hát..:D

De hálistennek gyönyörű baba:)

2010. dec. 15. 15:26
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Láttam én már olyat hogy két nagyon szép embernek született csúnyácska gyereke!
2010. dec. 15. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!