Őszintén! Amikor terhesek voltatok, nem aggódtatok azon, hogy csúnya gyereket születik?
14:39-es
gondolj arra hogy te szép vagy ( hiszen a párodnak tetszel) a párod szép(hiszen neked tetszik) a gyerek is csak szép lehet :)
Nem aggódom rajta, jó az alapanyag. :) Eddig uh-n láttuk csak, de ez nálam nem mérvadó.
Na, de viccet félretéve, tényleg vannak csúnya babák. Anyósom mesélte, hogy amikor 24 órás vajúdás után nagy nehezen megszületett a fia (férjem), lila, kék volt, szétázott, az orra belapult, totál kifáradt ő is a születésbe. Az orvos csak lesett, hogy esetleg sötétebb bőrszínű volt-e az apa. Aztán 2-3 napon belül letisztult, onnantól szép baba lett.
Egy barátnőnknek meg olyan ronda a kislánya, hogy az már komikus. Teljesen az anyukája vonásait örökölte a kislány, de neki még nincsenek kialakulva azok az arcvonásai, amik szép arcúvá teszik az anyukáját. Amikor megláttam, nála tényleg a "jaaaaj, de aaaaranyos!" felkiáltás volt.
Én féltem és az is lett, nagyon kis csúnya baba volt amikor megszületett...vörös szép nagy haj, a feneke meg piros volt mint a páviáné, mert faros volt, ráadásul rózsaszín volt és mázas, ráncos:)
Csufika volt, de ahogy a mese is mondja, a rút kiskacsából lett a legszebb hattyú ^^ Holnap lesz egy éves és tényleg gyönyörű kislány lett:) Rézörös,fürtös a haja, pisze orra van, olyan mint egy tündér-nimfa:)
Tudtam, hogy úgysem tartanám csúnyának.
De a férjemmel bizony elgondolkoztunk mert neki nagy elálló füli vannak, nekem nagy orrom. Mondtuk is hogy reméljük ha örököl akkor az előnyös dolgokat örökli. Mert ha az ő fülét és az én orrom örökölte volna... Hát..:D
De hálistennek gyönyörű baba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!