Meddig akarsz élni? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Szeretnéd megélni a 100 évet, vagy megmentenéd magad az ilyen nagyon öreg kortól?2010. dec. 15. 11:30
31/41 anonim válasza:
Addig szeretnék élni, amíg képes vagyok magamat ellátni, nincsenek nagy fájdalmaim állandó jelleggel, és amíg mentálisan is ép vagyok. Ezt életkorban nem lehet megmondani, hogy meddig lesz így.
32/41 anonim válasza:
Kommenteket olvasom ilyeneket irnak, hogy 70 fölött minden baj van XDD Úr isten... Magyarországon... esetleg :D
33/41 anonim válasza:
Már ígyis túl sokáig éltem.
21F
34/41 anonim válasza:
A kor önmagában nem minden. Ha százévesen egészséges és életvidám lennék, nem bánnám.
35/41 anonim válasza:
ameddig a DNS-embe bele van kódolva.
36/41 anonim válasza:
35 éves koromig utána már túl sok jó nem történik.
38/41 anonim válasza:
mi ez a sok pesszimista ember? ez most komoly?!! :(
39/41 A kérdező kommentje:
Ezen én is nagyon csodálkozom. Ennyire sok, depressziós, életcél nélküli emberkék vannak. 30??? Hát akkor kezdődik majdcsakhogynem az igazi felnőttkor, amikor aztán tényleg meg kell küzdeni a dolgokért, célokért, amit mindet magadnak csinálsz, ami után ürölhetsz és büszke lehetsz rá. Még ha baromira nehéz is. Ennyire kevés az emberekben a kitartás, vagy csak ennyire céltalanok? Az gáz. Cél nélküli élet? Az tényleg gáz.
Bocs ha megbántanék ezzel valakit, csak szerettem volna egy kis lelket önteni az emberekbe. (Bár ez nem a legjobb eszköz volt)
2010. dec. 16. 12:44
40/41 anonim válasza:
Célom van, esélyem nincs. A 30 nekem is bőven elég lenne (még sok is). Ha sokáig kell még élnem bele fogok őrülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!