Meddig akarsz élni? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szeretnék sokáig élni. Szeretném, hogy lássam felnőni a gyerekeimet, aztán az unokáimat, sőt, dédunokákat is szeretnék (bár még ez nagyon messze van, mivel még én magam is gyerek vagyok a 17 évemmel).
De azt hiszem, azt már nem akarom megélni, hogy szellemileg-fizikailag leépüljek. Nem akarom, hogy pelenkázni kelljen, és hogy ne emlékezzek arra, ami 2 perce történt.
Ilyen nagyon betegesen szerintem senki nem szeretne.
De sose lehet tudni kire mi vár.
Ameddig tudok dolgozni, és élvezni a pénzem. Ha már csak a napi alap teendőimet tudom elvégezni, onnantól tökfelesleges az élet.
egyébként nálam nem kérdés hogy megmenteném-e magam az öregkortól, ha már úgy látom hogy eljött az ideje, végzek magammal. Amíg van értelme élni addig nem tenném, de szerencsétlen öregasszony nem akarok lenni.
szeretnék, de csak a párommal és a (majdani) gyerekeimmel, nélkülük minek? :-S
2o-L
Sokáig amúgy én is úgy gondoltam, max. 50 évet szeretnék élni, aztán megismerkedtem egy ~80 éves nővel, az öregkor már igaz kicsit látszott rajta, gyakrabban volt beteg vagy nem tudom, de még így is utazgatott, világot látott, nem az az otthonfekvős alak volt.
Szóval én ezért gondolom, addig szeretné élni amíg tudom csinálni amit szeretek. Ha netán 35 évesen megbénulnék, akkor 35 évesen szeretnék meghalni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!