Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves, 12. osztályos lányt...

Huron kérdése:

18 éves, 12. osztályos lányt a szülei nem engedik elköltözni = bezárták, szó szerint. (folyt. )?

Figyelt kérdés

Hívhatjuk a rendőrséget?

!

(Abszolut moralista hozzaszolasok nem, kerdesre valaszok, igen!)

2010. dec. 14. 20:53
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet hogy ez a lány egyszerűen töketlen, hiába ide a rendőr. Mit csinálna a rendőr? Megmondaná szülőknek hogy ejnye-bejnye uram/hölgyem, ilyet nem szabad, mondjuk elvinnék a lányt az új lakhelyére, és utána? Mibe fogadjunk hogy elég lenne ennek a lánynak pár telefonhívás, és farkát behúzva menne szépen haza? Most sincs bezárva, simán leléphetne, kapásból ezer módot tudok rá hogy hogy (pl.: bemegy a suliba, majd miután elhajtott a kocsi, szépen kisétál, és oda megy ahova akar, ennyi). Mégse teszi.

Valamiért olyan érzésem van hogy ez a lány a csajod, és magadhoz akarod költöztetni, de ő teljesen a szülei befolyása alatt áll, mindent összehord, hogy bezárják, meg mit tudom én, pedig egyszerűen csak arról van szó hogy fél elszakadni tőlük, fél a bizonytalanságtól.

Javíts ki ha tévedek, csak egy tipp volt...

2010. dec. 14. 21:26
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, egyik nap eljön az utolsó óráról és elmegy oda, ahol mostantól élni akar. Aztán ennyi.

Ha nem nyitja ki a száját, akkor nem tudod megmenteni önmagától!

2010. dec. 14. 21:27
 23/50 A kérdező kommentje:

igen,

ez lenne, hogy utolso orarol jonne az uj hazba.

Mondom, hogy az iskolaba tovabbra is jar. Nincs terror otthon, es felnott ember.

Tehat joga van szabad akaratbol elhagyni a szulokat.

Viszont a szulok, kihivjak majd a zsarukat, hogy el lett rabolva lanyuk, hogy hazajuttassak. De, akkor majd mutatjuk a szemelyit! :)

2010. dec. 14. 21:30
 24/50 anonim ***** válasza:
8%
A csajszi tegye le az érettségit. ha most összeköltöztök, minden lesz abból, csak tanulás nem. fél év nem olyan sok idő - leteszi az érettségit és kész. legyen már legalább egy rendes végzettsége, ha már - ezek szerint - nem egy felsőfokú képzésre.
2010. dec. 14. 21:32
 25/50 A kérdező kommentje:

A 'csajom' 2 napja jott volna at vegleg, de megragadtak a kezet, es bezartak, suli ele meg auto. A 'csajom' akar jonni, es sir, es fel (nem tolem, hanem a szuleitol).

En csak a rendorseg kihivasa miatt kerdeztem, a tobbi teny, es alap dolog!

Akar jonni, de ez 1 napos szitu csak!

2010. dec. 14. 21:34
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

Szépen fogja a cuccait és a suliból nem haza megy, hanem elköltözik.

Viszont ha hívod is a rendőrséget, arra ráveheted vele a szülőket, hogy engedjék elmenni a lányt, de gondolom, a ruháit, meg mindenét ők vették, meg nincs is önálló keresete, tehát abban az egy ruhában fog elmenni, ami rajta van, és nincs az a rendőr, aki kötelezheti a szülőket, hogy még lássák is el a lányt némi útiköltséggel.

Szóval ha az iskolából lép le, akkor ugyanott van és nincs mindenféle rendőrségi cirkusz.

2010. dec. 14. 21:36
 27/50 A kérdező kommentje:

Mr, moralista, a kerdesre tessen valaszolni!

Egyetem lesz, erettsegi is, mashonnan jar be suliba.

Nem a Moricz utcabol, hanem a Kossuth utcabol!

Van mibol eltartanija magat.

Nem akar a szuleivel elni!

18 eves, 4-es!

Szulei erovel nem engedik el, bezarjak.

Akar jonni.

Nem oktondi.

2010. dec. 14. 21:39
 28/50 anonim ***** válasza:
70%

Látszik még hogy ez a lány nagyon gyerek...Mégis mitől féltek ennyire? Anyukáék az ukrán maffiával vannak összeköttetésben vagy mi? Elteszik a lányt láb alól ha az engedélyük nélkül elmegy otthonról? Vagy mitől fél ennyire?

Én már rég fogtam volna magamat a helyében, aztán kisétáltam volna az ajtón? Megfogták a karját? Jaj istenkém...Borzasztó. Kirántottam volna a kezem, és megmondtam volna hogy ha hozzám ér egy ujjal is, találkozhatunk a rendőrségen, aztán rácsaptam volna az orrára az ajtót. Ott vagytok ráadásul ti is két felnőtt férfi, és féltek oda menni?

2010. dec. 14. 21:44
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

Na, már megirtuk, egyik nap menjen haza (kiahgy egy órát, na bummm..., összepakolja a cuccait (ha dolgoznak az ősök napközben) és az utolsó óra ELŐTT elmegy hozzád. Ennyi.

Aznap lesz két igazoltlan órája. Na bumm...

Ha jönnek a rendőrök, akkor szép nyugodtan közli, hogy szabad akaratából van itt és nagykorú. A zsaruk szépen hazamennek és kész. A szülőket be se engedjed, csak a zsarukat. Nincs joguk bemenni. Igy csak nekik kell nyilatkoznia, nem állnak ott a zsaruk mögött a szülők, azért az segiteni fog neki határozottnak lenni.

az iratai nélkül ne menjen el (születési, útlevél, stb), azokat FELTÉTLENÜL vigye magával! Mag hát a ruhái, egyéb cuccai is jól jönnének. Bár ha jönnek a zsaruk, azoknak mondhatja, hogy nem adják ki az iratait, úgyhogy kisérjék haza és maradjanak ott, amig azokat meg nem kapja, szerintem ez is működhet. Tehát Ő kérjen segitséget a zsaruktól, ha nem tudja elhozni az iratait.

2010. dec. 14. 21:50
 30/50 anonim ***** válasza:
52%

Miért kell ebből problémát csinálni? Ha nem akar a szüleivel lakni, elmehet, hiszen elmúlt 18. Az mondod, van miből élnetek, hát akkor mi sem egyszerűbb: fogja magát a lány és elköltözik hozzátok. Ha a szülők otthonról nem engedik el, akkor iskola után viszed haza. Joga van elköltözni, és hiába hívják a szülei a rendőrséget, ha egyszer nagykorú a lány.

Off:

"Tizenkettedikes = 12-es

Tizenkettedik = 12."

Ha már ki akarsz minket oktatni, nézz már utána, mielőtt hülyeséget írsz! Amit te írtál, a 12-es betűvel leírva tizenkettes, nem pedig tizenkettedikes. A tizenkettedikes helyesen számmal 12.-es. Ha nem hiszed el, nézd meg a helyesírási szabályzatban.

2010. dec. 14. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!