Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lehetőségei lesznek...

Milyen lehetőségei lesznek egy olyan embernek az életben aki még a középiskolát sem fejezte be?

Figyelt kérdés
Egy lány ismerősömről van szó... Nem tudok róla, hogy be akarná fejezni, lassan 20 éves lesz, és nem egy túl ambiciózus alak, nem csinál semmit.
2010. dec. 14. 17:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De ezt mondom, nem is csinál egyáltalán semmit, se nyelvvizsga, se semmi. Abban nem vagyok biztos hogy a 10.et befejezte, szerintem csak a 9. et.
2010. dec. 14. 23:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Nincsenek lehetőségei. Ha nem kimagaslóan kitűnő valamiben, akkor el fog veszni a süllyesztőben. Nem is értem hogy egy 20 éves ember hogy lehet ilyen felelőtlen..
2010. dec. 14. 23:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

én meg azt mondom, ha kicsit ambíciózusabb lenne, meg rátermett, akkor sokra vihetné. Sok olyan nagyon gyzdag embert ismerek, akinek nincs meg a sulija, önerőből vitte idáig.De csak egy példa, apukám, amikor a vállalkozását alapította, még nem kellett hozzá semmilyen iskola sem, nem úgy ,mint most, ha valaki üzletet akar nyitni, akkor kell hozá suli is.

És mégis nagyon jól éltünk, évente kétszer mentek Egyiptomba nyaralni. Itt az életképességről van szó!

2010. dec. 15. 10:28
 14/14 anonim ***** válasza:
max gyárba veszik fel.
2010. dec. 15. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!