Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jogon k. urváz le egy...

Milyen jogon k. urváz le egy nő egy másikat?

Figyelt kérdés

Páromat egy 19 éves kislány "zaklatja". Sms-eket ír, csörgeti, a házunk előtt várja hogy láthassa.

Felhívtam a lányzót, hogy szálljon le a páromról, mert már mindketten unjuk hogy ennyire tapad mint a pióca.

Erre a lány írt egy sms-t a páromank, hogy "állítsd le a k.urvádat, mert megtépem!".

Szerintetek?

25N és 36F

2010. dec. 13. 11:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mondtam a Páromnak, hogy felkeresem a lány apját, de azt mondta hogy még ne. Hátha majd magától megunja.
2010. dec. 13. 11:23
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gyanús ez a tapintat a párod részéről. Én titokban is felkeresném az apját, hogy mi is folyik itt.
2010. dec. 13. 11:42
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem ismerem az apját. :S
2010. dec. 13. 11:43
 14/21 anonim ***** válasza:
41%

Hát azért ha a párod nem lép fel erőszakosabban, akkor ő annyira nem veheti ezt zaklatásnak. De tényleg fura, hogy azon akadtál fent, hogy lek.rvázott.

Halkan jegyezném meg: azért a 25 éveddel te se vagy még valami nagy felnőtt asszony...

2010. dec. 13. 12:00
 15/21 anonim ***** válasza:

egy 19 éves "átlagos" értelmi színvonalon lévő lánytól ne várj logikát! a nők egymással valami iszonyatosan tudnak bánni, undorítóan fúrják egymást, féltékenyek stb...

Itt nincs logika, én kimennék és elküldeném a fenébe, esetleg felpofoznám.

2010. dec. 13. 12:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Csak kinyomozhatnád, telefonkönyvből, közösségi oldalakról vagy a párod telefonjáról...
2010. dec. 13. 12:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem "hátsó nyomozást" kellene csinálnod. Ugyanis MINDENNEK OKA VAN. Ha a párod semmilyen jellegű bátorítást nem adott a lánynak, a lány nem ragadna rá ENNYIRE....

Úgy vélem, hogy a párod is "saras" valamennyire, hogy idáig fajultak a dolgok....

2010. dec. 13. 12:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem megcsalt a párod. Csak így tudom elképzelni egy lány részéről az ilyen fajta nyomulást...
2010. dec. 13. 15:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Azért vannak ilyen őrültek.
2010. dec. 13. 16:08
 20/21 A kérdező kommentje:
Már kerestem, sehol nincs fent, csak az iwiwen.. Ott mégsem írhatom meg neki mi a helyzet.
2010. dec. 13. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!