Milyen jogon k. urváz le egy nő egy másikat?
Páromat egy 19 éves kislány "zaklatja". Sms-eket ír, csörgeti, a házunk előtt várja hogy láthassa.
Felhívtam a lányzót, hogy szálljon le a páromról, mert már mindketten unjuk hogy ennyire tapad mint a pióca.
Erre a lány írt egy sms-t a páromank, hogy "állítsd le a k.urvádat, mert megtépem!".
Szerintetek?
25N és 36F
Hát azért ha a párod nem lép fel erőszakosabban, akkor ő annyira nem veheti ezt zaklatásnak. De tényleg fura, hogy azon akadtál fent, hogy lek.rvázott.
Halkan jegyezném meg: azért a 25 éveddel te se vagy még valami nagy felnőtt asszony...
egy 19 éves "átlagos" értelmi színvonalon lévő lánytól ne várj logikát! a nők egymással valami iszonyatosan tudnak bánni, undorítóan fúrják egymást, féltékenyek stb...
Itt nincs logika, én kimennék és elküldeném a fenébe, esetleg felpofoznám.
Szerintem "hátsó nyomozást" kellene csinálnod. Ugyanis MINDENNEK OKA VAN. Ha a párod semmilyen jellegű bátorítást nem adott a lánynak, a lány nem ragadna rá ENNYIRE....
Úgy vélem, hogy a párod is "saras" valamennyire, hogy idáig fajultak a dolgok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!