Menj ki és tépd meg te őt! De sajnos lehet, hogy a párod saras az ügyben, vagy az is lehet, hogy hibbant a lány.
2010. dec. 13. 11:07
2/21 anonim válasza:
Ebben a sztoriban neked az fáj a legjobban, hogy lek.rváztak? Rosszul súlyozol szerintem :)
2010. dec. 13. 11:08
3/21 A kérdező kommentje:
Van a páromnak egy "törzshelye", már ott itt találkoztam a lánnyal. Bemutatkoztam neki, normálisan, hogy én vagyok a "kiszemeltjének" a párja.
Azt mondta őt nem érdekli a párom, mert hogy túl idős hozzá..
2010. dec. 13. 11:10
4/21 anonim válasza:
És a párod mit szól? Miért nem megy ő ki és hajtja el? Ha őt is zavarja, akkor neki kellene szólnia és nem neked. És nem finomkodni, hanem nyugodtan lehet használni csúnya szavakat, mert nem fogja másképp megérteni. Honnan ismeri azt a lányt, és honnan van meg neki a száma?
5/21 A kérdező kommentje:
Nem ez fáj a legjobban, de nem értem ezt az egészet. Ő az aki 19 éves létére rá akar mászni egy 36 éves férfire, akinek van párja..és mégis engem k.urváz le.
6/21 A kérdező kommentje:
A "törzshelyen" ismerkedtek meg. Haverok voltak, ami nem is zavart. Csak a csaj elkezdett nyomulni.
A párom is mondta már neki, hogy köztük soha nem lehet semmi. A lány már egyszer megvagdosta a csuklóját, hogy bebizonyítsa a páromnak, hogyha nem áll vele szóba akkor megöli magát.
2010. dec. 13. 11:12
7/21 anonim válasza:
Bocsi, csak pont egyszerre írtunk. :) A vagdosást azért csinálta, mert azt hitte majd így megsajnálja a párod. Amikor hívja, ne vegyétek fel, töröljétek ki az smseit, ne válaszoljatok, amikor meg ott áll a kapuban akkor ne menjetek ki. Egyszer csak megunja, ha a szép szóból nem ért. De ha már nagyon durván viselkedik én simán zaklatásért ráhívnám a rendőrséget. Ekkor viszont jobb lenne megtartani az smseket, azt is amiben válaszoltok neki, hogy szálljon le rólatok, a telefonbeszélgetéseket meg rögzíteni.
2010. dec. 13. 11:14
8/21 anonim válasza:
Vagy esetleg még a szüleit (főként az apját) megkeresni, és elmesélni neki a sztorit. Ő csak le tudja állítani.
2010. dec. 13. 11:15
9/21 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mit kepzelnek, de ugy tudod leepiteni ezt a lanykat, hogy nem veszel tudomast Rola. Sem Te, de a Parod sem, s igy majd elfarad es tovabb all.
2010. dec. 13. 11:17
10/21 A kérdező kommentje:
Amikor a párom hazajön munkából (a céges autóval) akkor szokta a ház előtt várni.
Ha lemegyek a páromhoz..akkor úgy köszön, mintha egyedül lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!