Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen jogon hülyézi le bárki...

Milyen jogon hülyézi le bárki a másikat aki segítséget kér?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sok ilyennel találkozom ezen az oldalon, és bár már régen írtam ki kérdést, olvasgatni azért szoktam és elkeserítő, hogy néhány kérdésre sértő vagy megalázó hangnemben válaszolnak, ha egyáltalán arra válaszolnak. Kedves leendő anyukák! Próbáljuk meg tisztelni egy kicsit a másikat
2010. júl. 31. 23:27
 1/7 Aisa25 ***** válasza:
100%
Senkinek nincs joga lehülyézni itt senkit! Aki itt segítségért fordul a többiekhez, tanácsra van szüksége és nem sértésekre. Egyet értek a kérdés feltevőjével! Adjunk tisztelet egymásnak, és segítsünk ahogy tudunk.
2010. júl. 31. 23:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nem csak ebben a témakörben, de nagyon sok helyen az emberek 90.szerre is rákérdeznek ugyanarra. erre van a keresés funkció. meg ebben a témakörben van a legtöbb túlaggódó. a kölcsönös tisztelet megvan, soha nem hülyéztem le senkit, de amikor ostobaságot kérdeznek, akkor megválaszolom és rá is mutatok az elgondolás hibájára. az emberek nem tökéletesek, így én sem vagyok az. úgy gondolom másokat ok nélkül bírálni semmi jogom.
2010. júl. 31. 23:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves második! Teljesen igazad van abban, hogy ott van a keresés funkció, de mivel majdnem minden eset egyedi, ezért vannak nagyon hasolnó,de nem teljesen ugyanolyan kérdések. A másik, hogy szerintem a kérdezőnek sok esetben jól esik, hogy neki személyesen válaszolnak. Valamint nem az elgondolás hibáján kell gondolkodni, hanem egyszerűen válaszolni kell a kérdésre. Azt írod, hogy ebben a témakörben sok a túlaggódó. Valószínűleg azért, mert a várva-várt baba nem akar jönni, és a kérdező idejön vigaszért, mert nem olyan könnyű nem agyalni valamin, amit nagyon szeretnél.
2010. júl. 31. 23:56
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
kérdező, nem úgy értettem, hogy nekiállom osztani az igét, de pl orvosi témában nem kellene laikusok kórusára hagyatkozni, és elsősorban a baba kezéről nem mostam le azonnal a dinnyelevet jellegű kérdésekre célzok... ez az oldal, a bátorításról és a tapasztalatcseréről szól. mondjuk egy hőgörbe tény, hogy egyedi, de amikor 200 képet feltesz valaki a tesztről, hogy tuti negatív, mert neki megjött, de azért biztos, hogy nem vár babát nevetséges. sokszor a kérdés feltevője provokálja ki a durva hangnemet, mert a válasz nyilvánvaló. sokak, így én is megnézzük a kérdést, segíteni akarásból, hátha tudunk segíteni, érdemben hozzászólni, de a napi 20. még egy szentet is kiborít. nem vitatom, hogy minden eset más és más, de a kérdések feltevőjétől is elvárnák a válaszolók, hogy logikusan mérlegeljék, van-e értelme feltenni. a kérdés feltevés ablakban, mint biztos láttad, kiírja, hogy ne tégy fel 80 kérdést ugyanarról...sokakat ez háborít fel... a válaszoló is megadja a tiszteletet, ha a kérdés feltevője nem tesz fel gagyi kérdéseket... a pontozók megint érdekesek, mert sok tökéletes választ lepontoznak szimpla rasszizmusból, vagy mert bár az kifogástalan, nekik mégsem tetszik. névtelenül az embernek sokmindenhez inkább van bátorsága...itt az ember bármit megkérdezhet, de itt lép életbe a keresőfunkció haszna...
2010. aug. 1. 00:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nah,ilyenek miatt áll a bál ezen az oldalon mint az előző hozzászóló hozzá állása.Nem mondom hogy te bunkózol,félre ne érts kérlek!De miért érzi azt kötelességének valaki hogy minden "terhes vagyok,mert másképp állt ma reggel a hajam?" jellegű kérdést megnyisson,megválaszoljon,és leszóljon,hogy hogy lehet az illető ilyen hülye hogy ilyen idióta kérdést teszt fel,azon a napon már 128945ik nek.Akinek nincs türelme hozzá az ne nyissa meg,ne válaszoljon,ilyen egyszerű.Senkinek nincs joga birálni a másikat hogy mit miért és hogyan kérdez.Ha tudja a választ mondja el,ha nincs türelme hozzá akkor meg ne irjon semmit.
2010. aug. 1. 08:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! sajnos vannak ilyen emberek. Én egyik előttem szólót sem akarom megingatni a véleményében, természetesen nekem is van, hogy elolvasok egy kérdést, és ÚRISTEN... de otthagyom.. nem is foglalkozom inkább vele.sajnos nekem is jöttek már ilyen válaszok, pedig valóban ez a kérdés csak az én problémámról szólt.

Amúgy jogok nincs a másik lehülyézéséhez, én ezen felhúzom magam általában, mert sajna ilyen vagyok, és visszavágok...

egyik kérdésem, amire nem épp a számított választ kaptam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2010. aug. 1. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:
45%
az vagyok, akinek leszóltátok a hozzáállását. ezek a kérdések általában nem úgy vannak kiírva, hogy úristen lenyeltem egy dinnyemagot... most gyerekem lesz?? hanem pl.: lehet ebből baj? mit tegyek most? és utána a kifejtésben jön a lényeg, hogy mittudom én sütőtököt szagolt... ezt meg is értem, hogy összehasonlítást kérsz a másik válaszolóktól, akik hasonló cipőben járnak, egyik "intelligens" hozzászólást sem én tettem, szándékkal nem bántok senkit, és eddig senkit sem osztottam ezen az oldalon, csak a fogamzásgátlás témakörben a felvilágosultság hiányában szexelő 14 éveseket... őket is úgy, hogy elmagyaráztam mi zajlik a testükben, nem pedig a te barom állat stílust képviselve...
2010. aug. 1. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!