Szent este családdal vagy barátnővel?
Szent estét ti barátnőtökkel töltenétek vagy családdal. Fél évesek vagyunk barátnőmmel.
20/F
Ahogy szeretnétek. Viszont ha együtt töltitek, akkor meg tudjátok oldani, hogy ne valamelyikőtök családjánál legyetek, hanem kettesben? Mert különben lehet, hogy annak a családnak lesz rossz érzése, akinél nem lesztek.
Ha már együtt éltek, evidens lesz, hogy együtt töltitek.
Ez nagyon attól függ, ha mondjuk szentestén szüleid megállás nélkül egymással veszekednek, törnek-zúznak miközben a már akkorra teljesen részeg nagyapád körbehugyozza a karácsonyfát, mire a antidepresszánsokon élő nővéred sokadszorra megpróbálja magát felkötni a szobájában akkor töltsd a barátnőddel.
Minden más esetben, főleg ha még csak fél éve ismered akkor mindenképpen töltsd a családdal, legalább 1-2 óra hosszát, meg a vacsorát.
Család.
Fél év nagyon kevés idő és nem azért, de 20 évesen még egyáltalán nem valószínű, hogy a jelenlegi barátnődet veszed el feleségül...Szerintem találkozzatok 25-én,26-án.
szerintem akkor érdemes már együtt tölteni a karácsonyt, ha összeházasodtatok, vagy már várjátok a babát.
addig jobb a családdal.
feltéve ha jóban vagytok.
25-26 a barátoké, barátnőké lehet még így is.
szia!
mi már együtt éltünk,de a szentestét mindenki a szüleinél töltötte, fel sem merült,hogy ne a családdal legyünk.(amúgy az ország két végén laknak a szüleink)Karácsony első napját pedig már együtt...2,5 év után karácsonyoztunk együtt....nem maradtunk le semmiről..
család
fél év kevés ehhez
nekünk ez már a negyedik karácsony,de csak az első lesz hogy 24-én együtt,eddig 24 családdal,25-től meg együtt
Barátnővel!
És lehetőség szerint ne valamelyikőtök szüleinél, hanem kettesben. Ha van saját lakásod, vagy neki, akkor ott, ha nem akkor menjetek el valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!