Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a lányom? 27 éves...

Miért ilyen a lányom? 27 éves és bulizik, mindig csak kondi terembe jár. Mondta nem akar gyerekeket, párja sincs jelenleg.

Figyelt kérdés
csak magával foglakozik.. Nem tudom hogy jó irányba tart-e. Van egy fiam is aki 29 éves, és nyugodt típus most fog megszületni a 2. unokám. Számára a család egy 0.. Csak ő. Mit rontottam el? Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 12. 16:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%
Én vagyok az ellenpélda,felneveltem három gyereket azt hittem majd öregségemre itt lesznek nekem,hát csak akkor jönnek ha pénz kell,most meg kiderült már azt várják mikor tehetnek be elfekvőbe,hogy a házat eladhassák ennyit ért az odaadásom és a szeretetem...Én se szülnék egyet se ha visszaforgathatnám az időt...
2010. dec. 13. 00:10
 22/30 anonim ***** válasza:
77%
Én pont azt találom önzőnek, aki azért szül, hogy 60 évesen a kandalló előtt ne egyedül ücsörögjön majd. Erre a célra a kutya és a cica való, nem a gyerek.
2010. dec. 13. 10:32
 23/30 anonim ***** válasza:
77%
Szeretném én is ha a kamu lenne,de sajnos ez a valóság,három hálátlan dögöt neveltem fel...Amúgy te honnan tudod mi a kamu és mi nem ,te talán kamukat írsz ide?Mert mindenki magából indul ám ki aranyom,és szerintem nem vagyunk egy korosztályban,de mindegy nem süllyedek le a próvokáló hozzászolásodhoz,mert csak vitát akarsz szitani,ez ami itt néhány hozzászlót kielégit sajnos,ha belerúg másba, kötekszik,provokál...
2010. dec. 13. 20:54
 24/30 anonim ***** válasza:
17%

ma 00:10

Már bocs de ha ilyenek lettek felnött korúkra abban a te anyai képeségeid is szerepet játszanak.

2010. dec. 13. 20:55
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad itt néhányan csak kötekedni tudnak,meg kamut üvölteni.Múltkor volt egy hasonlóval vitám ,szerinte nincs is családon belüli erőszak az csak kamu,mert minden szülő imádja a gerekét(ő magából indult ki)...Na mondtam neki hogy jöjjön el velem melózni,megváltozik a véleménye...valami 72 73 %-os volt azt hiszem...
2010. dec. 13. 20:59
 26/30 anonim ***** válasza:
37%

Ki szul csak azert, h kesobb a gyerekei visszajojjenek???

Nem, csak azert szulnek az emberek, de jo erzes, ha szereti valaki oket es visszajonnek latogatoba. Ez meg nem onzoseg.

Vagy azok a nok, akik nem akarnak gyereket, csak egy faszit maguk melle, azok nem is szexelnek egyaltalan? Mert ha igen, es jo neki is, akkor basszus, de onzoek!!!!! Azert mert valami jo a masik felnek is, az meg nem onzoseg. A valodi szeretet mellett nem fer meg onzes!!!!

Egyebkent senki nem mondta ezeknek az embereknek egy szoval se, h szuljenek, csak annyit, h onzok (ami igaz). Jobb is, ha az ilyen emberek nem szapodonak. Annak az anyanak se kellett volna, aki 3 gyereket baszta el!

2010. dec. 13. 21:59
 27/30 anonim ***** válasza:
78%
És akinek nem lehet gyereke az is önző ugye?Ti meg tuskó vagytok...
2010. dec. 13. 22:02
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Akinak nem lehet gyereke, az teljesen mas kategoria. Az nem sajat akaratabol dontott igy. Latom, nem is kapizsgalod, amit irok.
2010. dec. 13. 22:06
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
és aki nem akar az miért önző?Te akarsz jó de könyörgöm ne akarj más helyett élni,és nincs jogod leönzőzni mást mert őt nem ez motiválja vagy épp nincs hova szülnie,mert nem mindenki a gyerekéből akar megélni,mint a tenyészeti farmok...Nem vagyunk egyformák,migés hova szüljön szegény ha mg pasi sincs hozzá,vagy dugassa meg magát csak ezért hogy szülhessen,vagy én aki reggeltől estig mások elhagyott gyerekeit szedem össze,melózom még karácsonykor is,párom külföldön gályázik hova szüljek a nagyszüleim szüleim nyakára...Akasszam a szögre a babámat,mikor menni kell melózni,vagy passzoljam le merz manpság a nagymamiknak szülés a divatn meg csépért,mert kell a pénz a szülők szorakaténuszára de a gyerek koszos éhes...Meg nem mindenki van olyan élethelyzetben anyagi helyzetbe hogy szülhessen hipp hopp,mert magát se tudja eltartani,vagy nincs is igénye rá,de az inkább sose szüljön,én is fogok,de nem most,mert nem szeretném ha mást hinne anyjának a gyerek mert őt látja többet,azt meg hagy döntsem én el hogy mikor szeretnék,mikor alkalmas,te se érted úgy tűnik amit írunk...
2010. dec. 13. 22:16
 30/30 anonim ***** válasza:

Kedves "akinek nincs gyereke az önző" kommentelő:ez egy nagyon elvakult és megalapozatlan kijelentés.Úgy beszélsz a gyerek vállalásról mintha az kötelező lenne,és ha valaki nem tartja be ezt a "szabályt" hogy szüljél annak már rögtön jár is a negatív jelző.Érted?Nem hiszem...Én például nem szeretem a kisgyerekeket.Nem bírom őket elviselni és tudom hogy képtelen lennék felnevelni akár egyet is,önzőség?Nem hinném,tudod mi lenne az?!Ha ennek ellenére engem valaki belekényszerítene hogy márpedig akkor is szüljél mert ez egyfajta elvárás mert ha nincs gyereked akkor egy önző,semmittevő nő vagy.A gyereknek sem lenne jó,kinek lenne?

Kedves kérdező:valószínűleg a lányoddal nincs semmi probléma,nem rontottál el semmit ne aggódj.Nem anya típus,szeretné élni kötöttségek nélkül (még?talán) az életét.Szerintem ne aggódj ezen.Lehet hogy talál egyszer csak magának egy férfit de lehet hogy sosem lesz utód,mert nem mindenkinek vágya a gyerek vállalás bármilyen hihetetlenül is hangzik.

2010. dec. 14. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!