Miért ilyen a lányom? 27 éves és bulizik, mindig csak kondi terembe jár. Mondta nem akar gyerekeket, párja sincs jelenleg.
ma 00:10
Már bocs de ha ilyenek lettek felnött korúkra abban a te anyai képeségeid is szerepet játszanak.
Ki szul csak azert, h kesobb a gyerekei visszajojjenek???
Nem, csak azert szulnek az emberek, de jo erzes, ha szereti valaki oket es visszajonnek latogatoba. Ez meg nem onzoseg.
Vagy azok a nok, akik nem akarnak gyereket, csak egy faszit maguk melle, azok nem is szexelnek egyaltalan? Mert ha igen, es jo neki is, akkor basszus, de onzoek!!!!! Azert mert valami jo a masik felnek is, az meg nem onzoseg. A valodi szeretet mellett nem fer meg onzes!!!!
Egyebkent senki nem mondta ezeknek az embereknek egy szoval se, h szuljenek, csak annyit, h onzok (ami igaz). Jobb is, ha az ilyen emberek nem szapodonak. Annak az anyanak se kellett volna, aki 3 gyereket baszta el!
Kedves "akinek nincs gyereke az önző" kommentelő:ez egy nagyon elvakult és megalapozatlan kijelentés.Úgy beszélsz a gyerek vállalásról mintha az kötelező lenne,és ha valaki nem tartja be ezt a "szabályt" hogy szüljél annak már rögtön jár is a negatív jelző.Érted?Nem hiszem...Én például nem szeretem a kisgyerekeket.Nem bírom őket elviselni és tudom hogy képtelen lennék felnevelni akár egyet is,önzőség?Nem hinném,tudod mi lenne az?!Ha ennek ellenére engem valaki belekényszerítene hogy márpedig akkor is szüljél mert ez egyfajta elvárás mert ha nincs gyereked akkor egy önző,semmittevő nő vagy.A gyereknek sem lenne jó,kinek lenne?
Kedves kérdező:valószínűleg a lányoddal nincs semmi probléma,nem rontottál el semmit ne aggódj.Nem anya típus,szeretné élni kötöttségek nélkül (még?talán) az életét.Szerintem ne aggódj ezen.Lehet hogy talál egyszer csak magának egy férfit de lehet hogy sosem lesz utód,mert nem mindenkinek vágya a gyerek vállalás bármilyen hihetetlenül is hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!