Miért ilyen a lányom? 27 éves és bulizik, mindig csak kondi terembe jár. Mondta nem akar gyerekeket, párja sincs jelenleg.
Miért rontottál volna el bármit?
Figyelj, nem mindenkit hoz lázba a gyerek és a szülés, engem sem, nem akarom, nem akarok anya lenni, dolgozó nő akarok lenni, engem a munka tesz boldoggá és annak gyümölcse, nem rontott el anyu semmit és ő nem is izél ezen, elmondtam neki, hogy én nem akarom ezt, nem is szeretem a gyerekeket, sosem szerettem, ez felnőtt koromra sem változott. Férjet persze akarok majd :) Anyukám nem problémázik a dolgon, azt mondta neki az a legnagyobb boldogság, ha engem boldognak lát. Ha a lányod boldog így, akkor te is légy az :)
Semmit nem rontottál el, ő egyszerűen ilyen, el kell fogadni. Nem családcentrikus típus, inkább magának él és jól érzi magát. Nem egy ilyen nő ismerős van a baráti körünkben a családban. Sokan már 40 évesek, nincs gyerekük, ezért minden percüket magukra és a párjukra szánják. Ők ezt választották, nekik ez jó. Van ennek is előnye valamilyen szempontból.
De a lányodnak még van ideje, lehet változik a véleménye és lesz azért baba, ha talál magának egy olyan párt. :)
Én is nemrég gyógyultam csak ki a "nem akarok gyereket, mert nem szeretem őket" korszakból, de a lényeg, hogy sikerült. :D A lányod véleménye is változhat, ha úgy alakul az élete. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!