Miért ilyen a lányom? 27 éves és bulizik, mindig csak kondi terembe jár. Mondta nem akar gyerekeket, párja sincs jelenleg.
?Mer? Mitől önző? Mert nem akar gyereket?
Bocs, szülj te ha akarsz, mindenkinek nem kötelező.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:15
En vagyok, aki onzonek talalja a csaladot nem akaro embereket.
1. Igazabol, te is altalanositasz, akkor en miert nem tehetnem.
2.Nem ertem, h attol, h egy ferfi apuka lesz, attol, miert lenne agressziv. Vagy te ugy gondolod, h minden ferfi agressziv?
Az en ferjem, peldaul nem agressziv allat, hanem szereto, gondoskodo csaladapa es kituno ferj.
3. Nem minden edesanya van minimal beren van, es nem minden csalad tengodik 1 szobas lakasban.
En egy dolgozo anyuka vagyok, es nem egy szobas lakasban elunk. Hanem, egy 4 szobas csaladi hazban, amiert megdolgoztunk ( nem orokoltuk, nem kaptunk segitseget senkitol).
Igen, a csaladomert elek, de az nem jelenti, h nincs sajat eletem, csak eppen veluk teljes. Keresni sem keresek rosszul, tobb mint ketszereset keresem a ferjem fizetesenek, es nem azert, mert olyan rosszul keresne.
Azt pedig vegkepp nem ertem, h lehet egy gyereket szeretet nelkul felnevelni. Te keptelen vagy szeretni??? A gyerekekrol ennyire hidegen nyilatkozol, a ferfiakat meg agressziv allatnak tartod. Biztos, nagy pofonokat kaptal az elettol, h ilyen erzelemmentes emberre valtal. Nagyon maganyos lehetsz. Remelem, egyszer megtalalod a boldogsagot te is. Nem csak ruhakban,targyakban, penzben, eszmekben vagy karrierben, hanem husver emberekben is.
Nem minden férfi agressziv,de nem minden ember vágyik családra,én és kedvesm se vágyunk még rá,pedig 10 éve együtt élünk,de még jó pár évig nem fér bele egy gyerek az életünkbe,de nem vagyunk őnzőek,de e ha te erre vágysz szülj magadnak de ne hogy már megmond hogy más mikor szüljön,vagy kikukázod majd az alkalmatlan anyák gyerekeit,mert én sajnos látok ilyet munkám során sokat,meg durvábbat is,nem mindenki való szülőnek,társas kapcsolatokban aktiv részt vevőnek,az ilyen inkább kimélje meg a gyereket és ne is alapítson családot...Meddő vita te szüljél ha szeretnél,te életed,de a máséba ne szóljál bele,mert nincs semmi jogod hozzá...Nem vaygunk egyformák,szerencsére...Én nem vaygok önző mert nem csak kinyomni kell ám a gyereket enni is kell adni a gyreknek fel nevelni embert nevelni belőle,nem segélyből állambácsi nyakán,sokan csak kinyomni tudják magukból és leszarják,hogy mi van vele,na én az ilyen családokhoz járok segíteni,bántalmazott elhanyagolt gyermeken,fiatalokon bántalmazott nőkön segitek,elfekvőbe segítek...Úgy hogy rohadtúl nem vagyok önző,és nem azt mondtam hogy nem akarok sose családot mert 10 éve élek párommal de most még nem fér bele,de nem itélem el aki egyáltalán nem akar ebbe a gazdaádgi helyzetbe beleszülni a bizonytalanba,és inkább tartom önzőnek azt aki a harmadikat is kinyomja a semmire a nyomorba ennek kitéve egy kis életet,hogy igy nőljön fel,hogy nem tudja az anyja mit legyen a kaja a gyereknek,mert nincs pénz...De ez meddő vita...És nem veled van bajom.sajnos a társadalommal van igazán bajom hogy ide juttunk,hogy nem mer szülni a magyar a kisebbség meg a fejünkre nőtt...Nyugodalmas jóéjszakát én léptem...
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!