Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a lányom? 27 éves...

Miért ilyen a lányom? 27 éves és bulizik, mindig csak kondi terembe jár. Mondta nem akar gyerekeket, párja sincs jelenleg.

Figyelt kérdés
csak magával foglakozik.. Nem tudom hogy jó irányba tart-e. Van egy fiam is aki 29 éves, és nyugodt típus most fog megszületni a 2. unokám. Számára a család egy 0.. Csak ő. Mit rontottam el? Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 12. 16:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%
Valakinke a gyerek az egy csoda másnak meg nyűg,meg nem mindenkinek a szaros pelus az életcélja...
2010. dec. 12. 16:31
 12/30 anonim ***** válasza:
80%
Én sem akarok gyereket és nem foglalkozom azzal, hogy ki hogy vélekedik erről rám nézve. Az én életem, úgy élem, ahogy akarom. A gyerekek nem vonzóak a számomra, idegesít sok megnyilvánulásuk, nincs türelmem hozzájuk. Jelenleg éppen párkapcsolatot sem akarok, mert az exem annyira kiábrándított a párkapcsolatból, hogy jó ideje ez sem foglalkoztat. Egyébként 38 éves nő vagyok, dolgozom, örülök, hogy nincsenek problémáim, ugyanis amíg volt párkapcsolatom, igencsak voltak, továbbá az is tény, hogy ebben a rossz gazdasági helyzetben, a nevetséges fizetés, nevetséges GYES mellett ráadásul még ha a gyerekvállalás vonzana is, ezek miatt tuti nem vállalnám be. A mai világ, pláne a siralmas gazdasági helyzet, a kilátástalanság az én szemszögemből nézve gyerekvállalásra nem való.
2010. dec. 12. 17:28
 13/30 anonim ***** válasza:
15%
~Mennyi onzo ember van manapsag!
2010. dec. 12. 20:02
 14/30 anonim ***** válasza:
84%

?Mer? Mitől önző? Mert nem akar gyereket?

Bocs, szülj te ha akarsz, mindenkinek nem kötelező.

2010. dec. 12. 20:06
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem önző akkor lenne az ha tudja hogy nem lesz jó a gyereknek mert a semmibe születik,vagy szeretet nélkül nő fel és igy is megszüli,na akkor önző lenne,meg nem vagyunk egyformák,nem mindenkit a gyerek az életcél,gratulálok ha ezért szerinted valaki önző,állj te is be a sorba és szülj egyszobába hármat pénz nélkül agressziv apukának,legalább több munkám lesz...
2010. dec. 12. 20:15
 16/30 anonim ***** válasza:
Nem mindenki anya tipús és sajna ha egy nő gyereket szül onnantól nagyon kiszolgáltatott élethelyzetbe kerül, biztos sok olyan esetett látot ahol a babával az anyuka tök egyedül maradt idegileg anyagilag egy életre tönke megy. Sajnos sokan nem mérik fel az ilyen dolgokat és meggondolatlanul cselekszik és tönkre teszi a gyereket. A lányod talán csak ezt akkarja elkerülni.
2010. dec. 12. 22:28
 17/30 anonim ***** válasza:
8%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:15

En vagyok, aki onzonek talalja a csaladot nem akaro embereket.

1. Igazabol, te is altalanositasz, akkor en miert nem tehetnem.

2.Nem ertem, h attol, h egy ferfi apuka lesz, attol, miert lenne agressziv. Vagy te ugy gondolod, h minden ferfi agressziv?

Az en ferjem, peldaul nem agressziv allat, hanem szereto, gondoskodo csaladapa es kituno ferj.

3. Nem minden edesanya van minimal beren van, es nem minden csalad tengodik 1 szobas lakasban.

En egy dolgozo anyuka vagyok, es nem egy szobas lakasban elunk. Hanem, egy 4 szobas csaladi hazban, amiert megdolgoztunk ( nem orokoltuk, nem kaptunk segitseget senkitol).

Igen, a csaladomert elek, de az nem jelenti, h nincs sajat eletem, csak eppen veluk teljes. Keresni sem keresek rosszul, tobb mint ketszereset keresem a ferjem fizetesenek, es nem azert, mert olyan rosszul keresne.

Azt pedig vegkepp nem ertem, h lehet egy gyereket szeretet nelkul felnevelni. Te keptelen vagy szeretni??? A gyerekekrol ennyire hidegen nyilatkozol, a ferfiakat meg agressziv allatnak tartod. Biztos, nagy pofonokat kaptal az elettol, h ilyen erzelemmentes emberre valtal. Nagyon maganyos lehetsz. Remelem, egyszer megtalalod a boldogsagot te is. Nem csak ruhakban,targyakban, penzben, eszmekben vagy karrierben, hanem husver emberekben is.

2010. dec. 12. 23:24
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden férfi agressziv,de nem minden ember vágyik családra,én és kedvesm se vágyunk még rá,pedig 10 éve együtt élünk,de még jó pár évig nem fér bele egy gyerek az életünkbe,de nem vagyunk őnzőek,de e ha te erre vágysz szülj magadnak de ne hogy már megmond hogy más mikor szüljön,vagy kikukázod majd az alkalmatlan anyák gyerekeit,mert én sajnos látok ilyet munkám során sokat,meg durvábbat is,nem mindenki való szülőnek,társas kapcsolatokban aktiv részt vevőnek,az ilyen inkább kimélje meg a gyereket és ne is alapítson családot...Meddő vita te szüljél ha szeretnél,te életed,de a máséba ne szóljál bele,mert nincs semmi jogod hozzá...Nem vaygunk egyformák,szerencsére...Én nem vaygok önző mert nem csak kinyomni kell ám a gyereket enni is kell adni a gyreknek fel nevelni embert nevelni belőle,nem segélyből állambácsi nyakán,sokan csak kinyomni tudják magukból és leszarják,hogy mi van vele,na én az ilyen családokhoz járok segíteni,bántalmazott elhanyagolt gyermeken,fiatalokon bántalmazott nőkön segitek,elfekvőbe segítek...Úgy hogy rohadtúl nem vagyok önző,és nem azt mondtam hogy nem akarok sose családot mert 10 éve élek párommal de most még nem fér bele,de nem itélem el aki egyáltalán nem akar ebbe a gazdaádgi helyzetbe beleszülni a bizonytalanba,és inkább tartom önzőnek azt aki a harmadikat is kinyomja a semmire a nyomorba ennek kitéve egy kis életet,hogy igy nőljön fel,hogy nem tudja az anyja mit legyen a kaja a gyereknek,mert nincs pénz...De ez meddő vita...És nem veled van bajom.sajnos a társadalommal van igazán bajom hogy ide juttunk,hogy nem mer szülni a magyar a kisebbség meg a fejünkre nőtt...Nyugodalmas jóéjszakát én léptem...

28N

2010. dec. 12. 23:51
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi igenis fel lehet a gyereket szeret nélkül nevelni,unokanővérem mesélhetné erről neked,egyszer se hallotta a szeretlek szót a szüleitől a takarodj el már a háztólt annál többször,nem oknélkül dolgozik 17 éves kora óta,és költözött 200 km re tőlük...Szóval attól hogy te szereted a gyerekedeidet,nem biztos hogy mindenki szereti az övéit...De most már tényleg lépek,további jó vitát...
2010. dec. 12. 23:55
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Remélem a karrierista hölgyeknek majd hatvan évesen, egyedül a kandalló előtt is az lesz a véleményük, hogy a gyerek csak nyűg...Tudjátok a fiatalság, szépség elszáll, a munkának egyszer vége lesz, és akkor mi marad nektek? Semmi. Egyedül maradtok a hatalmas házzal, méreg drága autóval meg a rengeteg pénzzel, de majd rájöttök akkor, hogy mennyivel jobb lenne, ha annak idején vállaltatok volna egy-két gyereket, aki meglátogatna titeket ezeken a napokon, neadjisten elvinné az unokákat is, stb :)
2010. dec. 13. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!