Mit vesztek a barátotoknak karácsonyra? Tanácstalan vagyok, hiszen szinte mindene van (parfüm, ing. Stb. )
* ma 15:41
Egy 28 éves férfiről van szó, kapott már apróságokat (plüssöket, kis díszeket stb) amikor még nagyon az elején jártunk, de mostmár ezek feleslegesek, én pont fordítva gondolom mint Te :) Inkább tudja használni, mint értelmetlen, haszontalan giccses ajándékot adjak neki. :) De ez így jó, most ha mindenki egyformán gondolkodna milyen unalmas lenne az élet... ;)
21/L
Szegény kérdező nem sokra megy velünk .... :) :)
21/L
Én leírtam, hogy ilyeneket veszek, akármilyen nevetségesen hangzik de tényleg. Most ha nem veszed komolyan én nem tudok mit csinálni :)
21/L
Hát ez az :)
Volt már néhány ötlet.
Az első is nagyon jó szerintem.
Meg aztán ott volt a faltetkós, az nagyon ötletes, ott voltak az én giccses ajándékaim:$
és 21/L hasznos ajándékai is:)
te milyet szeretnél? valami elképzelésed van?
én nyakkendőtűt. nem is akármilyet. az egyik kedvenc közlekedési eszközét ábrázolja :D
nálunk nem az a fontos, h milliós ajándékkal lepjem meg, hanem olyannal, aminek tudom, h nagyon örül, és régi vágya :D
csak van vmi hobbija a barátodnak. vegyél ahhoz kapcsolódót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!