Mit szólnátok ehhez az ajándékhoz (főleg pasiknak szól a kérdés! )? o. o
Figyelt kérdés
Két hónapja járok egy sráccal, 39 éves. Amolyan bohókás, örök gyerek stílusa van, de persze még nem ismertem ki száz százalékig.
Karácsonyra vettem neki egy csináld-magad zokniszörnyet. Voltaképpen van a dobozban két darab varratlan zokni, gombok (a szemeknek) anyag a száj megvarrásához, tű, cérna stb, és egy furi kis zokni szörnyet lehet belőle csinálni.
Szerintem totál hülyének fog nézni. :D Ti mit gondoltok? Nem tudom melyik pasi kínlódna varrogatással, de talán segíthetnék O.O Az biztos hogy úgy emlékezne rám mint a lökött csaj aki azt a zoknit adta....
2010. dec. 11. 23:12
21/24 anonim válasza:
Szerintem meg egyedi, és ilyet nem sok más ember tudna még kitalálni. Szerintem akkor is jópofa.
22/24 anonim válasza:
10:20-as vagyok.
Elfelejtettem odaírni: 38/F
23/24 anonim válasza:
Megvetted? Megkapta?
MIT SZÓLT HOZZÁ? :)
24/24 anonim válasza:
Engem is érdekelne :D mit szólt hozzá?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!