Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ehhez az ajándék...

Mit szólnátok ehhez az ajándékhoz (főleg pasiknak szól a kérdés! )? o. o

Figyelt kérdés

Két hónapja járok egy sráccal, 39 éves. Amolyan bohókás, örök gyerek stílusa van, de persze még nem ismertem ki száz százalékig.

Karácsonyra vettem neki egy csináld-magad zokniszörnyet. Voltaképpen van a dobozban két darab varratlan zokni, gombok (a szemeknek) anyag a száj megvarrásához, tű, cérna stb, és egy furi kis zokni szörnyet lehet belőle csinálni.

Szerintem totál hülyének fog nézni. :D Ti mit gondoltok? Nem tudom melyik pasi kínlódna varrogatással, de talán segíthetnék O.O Az biztos hogy úgy emlékezne rám mint a lökött csaj aki azt a zoknit adta....

2010. dec. 11. 23:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyedi, és ilyet nem sok más ember tudna még kitalálni. Szerintem akkor is jópofa.
2010. dec. 12. 12:53
 22/24 anonim ***** válasza:

10:20-as vagyok.

Elfelejtettem odaírni: 38/F

2010. dec. 12. 13:04
 23/24 anonim ***** válasza:

Megvetted? Megkapta?

MIT SZÓLT HOZZÁ? :)

2011. jan. 5. 20:51
 24/24 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne :D mit szólt hozzá?? :D
2011. jan. 30. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!