Mit szólnátok ehhez az ajándékhoz (főleg pasiknak szól a kérdés! )? o. o
Két hónapja járok egy sráccal, 39 éves. Amolyan bohókás, örök gyerek stílusa van, de persze még nem ismertem ki száz százalékig.
Karácsonyra vettem neki egy csináld-magad zokniszörnyet. Voltaképpen van a dobozban két darab varratlan zokni, gombok (a szemeknek) anyag a száj megvarrásához, tű, cérna stb, és egy furi kis zokni szörnyet lehet belőle csinálni.
Szerintem totál hülyének fog nézni. :D Ti mit gondoltok? Nem tudom melyik pasi kínlódna varrogatással, de talán segíthetnék O.O Az biztos hogy úgy emlékezne rám mint a lökött csaj aki azt a zoknit adta....
igen, nekem is van egy játékos, gyermeki oldalam. szerencsére. :) ha mosolyogna rajta egyet, az már nekem elég. az ilyen tusfürdő, deo-szerű ajándékoktól kiráz a hideg, szerintem ezeket mindenki vegye meg magának ízlése szerint, ezek mindennapos cuccok. nekem sem azok az ajándékok szerzik a legnagyobb örömet, amik ennyire sablonosak/átlagosak, persze a szándék a fontos.
egyébként, kedves utolsó, te nő v. férfi vagy?
Off
Utolsó! Gyerekesnek tartasz egy "zokni szörnyet", de örülnél egy matchbox-nak? Aham, értem...
Kérdező!
Nem tartom rossz ötletnek, hiszen éppen azon van a hangsúly, hogy valami különlegeset adjunk / kapjunk.
Ez az!
Esetleg megkockáztatom, hogy akár még azzal is tölthetnétek a karácsony estéjét, hogy Te az egyik, ő pedig a másik zoknit készíti el, majd a végén meglátjátok, mi sült ki belőle. :-)
Egyébként van még néhány napod. Próbáld meg kideríteni, hogy tud-e, szeret-e ilyesmivel foglalkozni. Ha úgy látod, hogy nem, akkor ugorj neki, csináld meg és már készen add oda neki. De én jobb ötletnek tartom, ha ő, illetve ti közösen készítitek el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!