Mit szólnátok ehhez az ajándékhoz (főleg pasiknak szól a kérdés! )? o. o
Két hónapja járok egy sráccal, 39 éves. Amolyan bohókás, örök gyerek stílusa van, de persze még nem ismertem ki száz százalékig.
Karácsonyra vettem neki egy csináld-magad zokniszörnyet. Voltaképpen van a dobozban két darab varratlan zokni, gombok (a szemeknek) anyag a száj megvarrásához, tű, cérna stb, és egy furi kis zokni szörnyet lehet belőle csinálni.
Szerintem totál hülyének fog nézni. :D Ti mit gondoltok? Nem tudom melyik pasi kínlódna varrogatással, de talán segíthetnék O.O Az biztos hogy úgy emlékezne rám mint a lökött csaj aki azt a zoknit adta....
Te varrsz utolsó?
Most komolyan tudsz varrni? :)
Kedves második, külföldön élek Skóciában, itt vettem..nem tudom otthon lehet e kapni. Küldjek neked egyet? :D Van zokninyuszi, zoknikutya, meg zokiszörny :P
Meg vagyok lepődve a válaszokon, örülök hogy ennyi mindenkinek tetszene! Azért jobb mint a szokásos nyakkendő, alsógatya stb,nem? :D
én mondjuk egy férfi tusfürdőt (vagy deo-t,stb.) vennék neki
meg egy matchboxot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!