Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ehhez az ajándék...

Mit szólnátok ehhez az ajándékhoz (főleg pasiknak szól a kérdés! )? o. o

Figyelt kérdés

Két hónapja járok egy sráccal, 39 éves. Amolyan bohókás, örök gyerek stílusa van, de persze még nem ismertem ki száz százalékig.

Karácsonyra vettem neki egy csináld-magad zokniszörnyet. Voltaképpen van a dobozban két darab varratlan zokni, gombok (a szemeknek) anyag a száj megvarrásához, tű, cérna stb, és egy furi kis zokni szörnyet lehet belőle csinálni.

Szerintem totál hülyének fog nézni. :D Ti mit gondoltok? Nem tudom melyik pasi kínlódna varrogatással, de talán segíthetnék O.O Az biztos hogy úgy emlékezne rám mint a lökött csaj aki azt a zoknit adta....

2010. dec. 11. 23:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ötletes vagy, nekem tetszene, ha 39 éves hapsi lennék :)
2010. dec. 11. 23:15
 2/24 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, úgyhogy nem tudok érdemben válaszolni, de hol lehet ilyet kapni? :$
2010. dec. 11. 23:17
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
én is örökgyerek típus vagyok, és engem lekötne, így örülnék neki :D 33/f
 4/24 anonim ***** válasza:

Te varrsz utolsó?

Most komolyan tudsz varrni? :)

5/24 anonim ***** válasza:
100%
nem, hát éppen ezaz, én szeretek ilyenekkel bénázni :D, van kihívás! Amúgy varrást eddig csak láttam életemben, akkor is sebet varrtak rajtam :D. Nem lehet nehéz....
2010. dec. 11. 23:22
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Hol lehet ilyen kapni? Nekem is van itthon egy 39 éves "gyerekem" és épp az ajándékán morfondíroztam :)
2010. dec. 11. 23:23
 7/24 anonim ***** válasza:
A francba pedig reméltem, hogy tudsz segíteni egy blúz megvarrásában, de akkor mindegy :D
2010. dec. 11. 23:23
 8/24 A kérdező kommentje:

Kedves második, külföldön élek Skóciában, itt vettem..nem tudom otthon lehet e kapni. Küldjek neked egyet? :D Van zokninyuszi, zoknikutya, meg zokiszörny :P

Meg vagyok lepődve a válaszokon, örülök hogy ennyi mindenkinek tetszene! Azért jobb mint a szokásos nyakkendő, alsógatya stb,nem? :D

2010. dec. 11. 23:25
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
érdekes, jópofa lehet, egy képre azért kivi lennék, nincs valami neve? :)
2010. dec. 11. 23:26
 10/24 anonim ***** válasza:
18%

én mondjuk egy férfi tusfürdőt (vagy deo-t,stb.) vennék neki

meg egy matchboxot

2010. dec. 11. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!