Hogyan beszéljek anyukámmal? Mit mondhatnék neki?
4hónapja vagyok együtt a barátommal, már lefeküdtünk de sajnos anyukám elég maradi ez ügyben így még nem tudja.
A dolog kezd kényessé válni,hisz már 4hónap és "fura hogy a barátom nem mondta még" mert anya megkérdezte hogy nem szólt-e még a barátom és azt mondtam hogy nem.
Lassan már úgy érzem mondani kellene hogy megemlítette a pasim,csak nem tudom hogy hogyan adjam elő, és mit mondhatnék.:( Nagyon félek valaki segítsen nekem
18évesek vagyunk
Ne mondj neki semmit. Ha valóban maradi, akkor az a legegyszerűbb. Semmi köze hozzá, hogy lefeküdtetek-e.
Én anno ugyanígy voltam, aztán végül úgy döntöttem, hogy őszinte leszek és elmondom anyukámnak.
Mi lett az eredmény: egy évig csak kvának nevezett, nem csak négyszemközt, de például a családi karácsonyon is. Azt hittem, a föld alá süllyedek szégyenemben..
én 17 évesen vesztettem el a szüzességem, igaz nem olyan cukormázas romantikában mint ahogy azt itt sokan leírják.
nem bántam meg, másnap már el is mondtam anyumnak, egyáltalán nem qurvázott le, nem tiltott el semmitől, csak megkérdezte, h használtunk.e gumit :D
nekem valóban jó a kapcsolatom vele, és nem kell azon tépelődnöm, h mit mondjak el neki, és mit ne.
Anyuval jó a viszonyom, meg lehetett volna beszélni vele, de nem tettem, mert semmi köze hozzá.
Ha mindenképp el akarod mondani, akkor őszintén. Ha legközelebb felhozza a témát, akkor közöld vele. És tedd hozzá, hogy védekeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!