Megbocsátotta a párod, hogy megcsaltad? És te megbocsátottál neki?
1. Még soha nem csaltam meg a páromat, de soha nem bocsátanám meg magamnak, ha megtenném. Nem tudom, hogy ő megbocsátana-e.
2. Sok mindentől függ. Azt hiszem, megbocsátanék neki. Magamban keresném a hibát.
Ettől függetlenül, ha eljutnánk a megcsalásig az a kapcsolatunk végét jelentené. Egyrészt mert ha megtenném, akkor valamiért már nem működne jól a kapcsolatunk, másrészt ha ő megtenné, félek újra és újra az orra alá dörgölném.
En részemrõl soha nem csaltam meg a férjemet,viszont tudtommal õ sem,lehetetlennek tartom,hogy el tudta volna titkolni.Ha megcsalna én nem bocsàjtanàm meg neki,de szerintem õ sem.Egyikünknek sem igazàn hiànyzik semmi,akkor minek csalni a màsikat!
En sohasem értettem,hogyan lehet valaki mellett ugy aludni,ha megcsalja a férjét,vagy feleségét.A lelkiismeretem agyongyötörne nem tudom elképzelni,hogyan kell idàig eljutni!
1. soha nem csaltam.
2. soha nem csaltak.
3. soha nem fogok csalni, és soha nem fognak engem sem megcsalni.
26/nő
Már csaltam meg, nem jött rá!
Ő megcsalt, rájöttem megbocsájtottam:D
A megcsalás alatt smárolást értek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!